Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Ecija na Vrućoj pink stolici

Video intervju s Ecijom Ojdanić i poklon ulaznice za kazalište za Dan žena!

Glumica, majka, supruga i producentica Ecija Ojdanić sjela je na vruću pink stolicu She.hr-a i odlično se snašla. Podijelila je s nama svoju trenutnu sreću, buduće želje, projekte te poneke sitnice iz prošlosti.

Ecija uspješno balansira između brojnih majčinskih obveza, angažmana u popularnoj kazališnoj predstavi "Gola u kavezu" te uloge producentice još jedne predstave njenog vlastitog kazališta Moruzgva, dječje predstave "Heidi". Rodom je iz Drniša ili kako ona kaže "iz prave vlaške obitelji", proslavila ju je glavna uloga u Marinkovićevoj "Gloriji", a trenutno je u drugom braku sretno udana za redatelja Roberta Orhela.

She.hr: Majčinstvo?


Ecija: Znam da to zvuči banalno, ali moj smisao života odkad sam rodila Cvitu se u potpunosti promijenio, a s Jakovom se samo nadogradio. Drugo dijete je druga emocija ali samo nadogradnja na onu promjenu koja se u meni dogodila kad je Cvita došla na svijet. Ne mislim da je majčinstvo imperativ svake žene, ali meni jest. Teška mi je pomisao da neću imati još neko dijete, a mislim da bih mogla. Vidjet ćemo.

She.hr: Glumački posao i kritika?

Ecija: Svi smo mi jako osjetljivi na kritike, a pritom je to jedan apsurd jer je naš posao podložan javnoj kritici. Tko pogleda seriju, film ili predstavu ima pravo reći "Ona je meni grozna, loše glumi, ružna je glupa i debela", a mene je život naučio da to podnosim.She.hr: Predrasude koje ljudi imaju naspram tebe?


Ecija: Kažu da sam šminkerica, ljepuškasta i glupa. Ne mogu sad ići od čovjeka do čovjeka i dokazivati da je bitno ono što je unutar mene. Ipak, uživam u odijevanju i ako stavim malo rumenila i korektora ne znači da je moj život otišao van kontrole.

She.hr: Nova predstava?

Ecija: Kazalište Moruzgva upravo kreće s dječjom predstavom "Heidi" te imamo ugovor sa Školskom knjigom koja je otkupila deset predstava te će ju davati kao poklon djeci osnovnoškolskog uzrasta. Također imamo humanitarnu akciju gdje smo Švicarska ambasada i mi, Kazalište Moruzgva, u suradnji s Plavim telefonom odlučili pokloniti deset predstava djeci kojoj je konzumacija kulture otežana, bilo da žive u udaljenim mjestima ili djeci koja žive u domovima.She.hr: Sljedeći projekt?

Ecija: Za jesen pripremamo predstavu "Harem" koja je na tragu predstave "Gola u kavezu", tj. bavi se problemom žena, ali ovaj put – kroz vrijeme. Četiri glumice ispričati će četiri priče. Jedna će se događati u Kini, druga u Istanbulu, treća u Los Angelesu, a četvrta na Balkanu. Bit će to duhovita i društveno angažirana predstava.

She.hr:  Uloga koju bi htjela odigrati?


Ecija: Volim biti izabrana što se tiče uloga, ali likovi koji me oduševljavaju svojom specifičnošću i prepoznavanjem definitivno su Čehovljevi junaci. Neostvarena mi je želja odigrati takvu ulogu, ali ima vremena.OSVOJITE ULAZNICE ZA KAZALIŠTE

Ponukani vašim velikim interesom za osvajanjem ulaznica za premijernu predstavu "Gola u kavezu",  ali i povodom nadolazećeg Dana žena, Kazalište Moruzgva i She.hr ponovno vas vode na predstavu 'Gola u kavezu'.

Poklanjamo vam 2×2 ulaznice za predstavu 10. ožujka. Povedite osobu koja vas razumije i provedite se pravo ženski!

Kako biste sudjelovali, potrebno je na mail [email protected] poslati poruku GOLA, s vašim imenom i prezimenom, korisničkim imenom i brojem mobitela.
Vaše prijave primamo do 8. ožujka kada ćemo i objaviti dobitnike.


POSEBNA PONUDA povodom DANA ŽENA!!!

Ako ne budete sretne ruke tijekom ove nagradne igre, Kazalište Moruzgva ima posebnu ponudu za žene tako da su za predstavu koja će se odigrati 10. ožujka ulaznice smanjenje sa 60 na 40 kuna.
Sve što trebate učiniti je rezervirati vaše karte na mailove: [email protected] com ili [email protected]

Dragi naši,
dobitnici ulaznica za predstavu "Gola u kavezu", 10. 3. 2010. su: Maja Šego i Klara Dvoršak.
Čestitamo dobitnicima, a ostali… iskoristite ponudu za Dan žena i pogledajte "Golu u kavezu".

Vaš She.hr

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Jedna od najpoznatijih i najzaposlenijih hrvatskih glumica, Ecija Ojdanić je jučerašnjim performansom u centru Zagreba najavila najizvođeniju kazališnu predstavu u Hrvatskoj u proteklih godinu dana.

Događanja

Najnovija predstava u koprodukciji Kazališta Moruzgva i dubrovačkog kazališta Marina Držića, pod autorskom palicom Tanje Mravak te režije, dramaturgije i adaptacije priče Tamare Damjanović, iznjedrila je pravu...

Događanja

Ove nedjelje svečano je zatvoren Novaljski trijatar, kazališni festival koji se već šesnaest godina uspješno odigrava na pozornicama Novalje i okolice. Z

Događanja

Sinoć je službeno otvoren GOOD fest, kazališni festival znakovitog imena, kojeg su pokrenule Ecija Ojdanić, naša cijenjena glumica i Ivana Menđušić, direktorica Turističke zajednice...

Advertisement