Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Editorijal s punašnim modelima

Danas modeli imaju 23% manju tjelesnu težinu od prosječnih žena.

Nakon prošlogodišnjeg editorijala Stevena Meisela i talijanskog Voguea, koji je izazvao gomilu pozitivnih i negativnih reakcija, stiže nam još jedna kontroverzna foto-priča s punijim djevojkama u glavnim ulogama. Katya Zharkova je bez kompleksa pozirala potpuno gola za PLUS Model Magazine, i to na čak osam stranica.

Fotografije su ilustrirane interesantnim statističkim podacima koji će mnoge natjerati na razmišljanje. "Prije 20 godina prosječna manekenka bila je 8% mršavija od prosječne žene. Danas modeli imaju 23% manju tjelesnu težinu od prosječnih žena", jedan je od podataka.Tu je i još jedna tvrdnja o kojoj će se bez sumnje voditi velike rasprave: "Većina današnjih top modela po svom BMI-ju zadovoljava sve kriterije da ih nazovemo anoreksičnim".

CroModa.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Budi fit

Kada se govori o mršavljenju, mnogi nisu sigurni što je učinkovitije u gubljenju kilograma – vježbanje ili dijeta?

Duh i tijelo

Nedavno istraživanje provedeno u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice pokazalo je kako je 76.1% žena nezadovoljno vlastitim tijelom u prvoj godini nakon poroda.

Duh i tijelo

Imate učestale glavobolje i razdražljivi ste? Bole vas ramena i ukočen vam je vrat? Imate bolove u želucu nakon određene hrane?

Gastronomija

Očistite tijelo od slobodnih radikala.

Advertisement