Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Eklektični modni dodaci koji će vas oduševiti

Kombinacija stilova IN je ovog proljeća

Modni dodaci koji se mogu naći u proljetnim kolekcijama high-street brendova inspirirani su cijelim svijetom, od rukotvorina afričkih plemena i ostalih etničkih obilježja, vjerskih simbola, modernih grafika, sporta ili pak cvijeća. Mješanje svih uzoraka i stilova iznjedrilo je šarolike modne dodatke ove sezone, još luđe od onih etničkih koji su s nama već par sezona.

Ovu kombinaciju stilova nazivamo eklektičnim stilom za koji dizajneri znaju reći da se sastoji od 70 posto jednog stila i 30posto nijednog. Ovoga proljeća sve je dopušteno pa će vam se od kričavih boja, šarolikosti i količine uzoraka na jednome komadu možda i zavrtjeti u glavi, no od ovih se zanimljivih modnih dodataka nećete moći odvojiti.

Zavirili smo u dostupne proljetne kolekcije naših najdražih trgovina i za vas odabrali najluđe eklektične modne dodatke.

1. Nakit
Geometrijski oblici, cvjetni motivi i jarke boje i zlatni detalji – sve se to nalazi na nakitu koji ćemo nositi ovo proljeće. Od glomaznih do tankih prstenja s geometrijskim oblicima, etničkih narukvicama pomiješanima s raznim stilovima do glomaznih ogrlica koje su još veće nego prošle sezone – okitite se bez zadrške.


2. Šalovi i marame
Ako trebate podići odjevnu kombinaciju posegnite za jednim eklektičnim šalom. Mornarski uzorak u suradnji s cvijećem ili pak šareni apstrakni leopardov uzorak odgovorit će zadatku.

3. Torbe
Ovo proljeće nose se torbe s resama, etničkim ili geometrijskim uzorcima, ukrašene perlama široke palete boja i reda veličina. Za oko nam je posebno zapao plastični ceker koji nas je vratio u djetinjstvo.

4. Ostalo
Od eklektičnih dodataka tu se mogu naći razni otkačeni ukrasi za glavu i tijelo, ali mi smo se odlučili za nekoliko zanimljivih naočala i odjeću za naše mile gadgete.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

Beessential noćni balzam formuliran je za sve godine, a pri masnoj i mješovitoj koži preporučuje se korištenjem tri puta tjedno.

Fashion report

U nastavku donosimo tri savjeta uz koja ćete s lakoćom kreirati zimski styling.

Savjeti i preporuke

Dovoljna su vam ova 4 jednostavna i praktična savjeta.

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Advertisement