Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Ekonomijada uz Jolu

Poklanjamo 10 ulaznica za koncert u Shamballi.

Popularni Jole održati će koncert  u klubu Shamballa, 19. ožujka. Povod je Ekonomijada – veliki party svih ekonomskih fakulteta. Uz veselu glazbu u Shamballi tako možete sresti nekog prijatelja s fakulteta, ali i ljubitelje Joline glazbe i dobre fešte.

Jole je nedavno izdao novi album „Odijelo“, a ovaj koncert je jedan od prvih na njegovoj promotivnoj turneji. Album koji je stvarao pet godina, tekstualno i skladateljski potpisuje Tonikin super duo: Vjekoslava i Tonći Huljić. Uskoro će se po zabavama pjevušiti novi hitovi poput: "Otvori mi draga", "Kad lišće bude žuto", "Ptice putuju" i "Dva broja manja". Na albumu se nalazi i pjesma "Samac" koju je popularni Jole otpjevao na 14. Hrvatskom Radijskom festivalu te osvojio prvu nagradu urednika. Najnoviji singl 'Bagrem bijeli' dobro je primljen od strane slušatelja.

Krivulja dobrog provoda

Nakon što mu je pjesma 'Duša od papira' otvorila vrata u svijet glazbe, Jolina karijera je dobila uzlaznu putanju. Niže se niz albuma, hitova i dobrih koncerata. Omiljen je pjevač i slovi za vrhunskog zabavljača jer na koncertima daje 100 % od sebe i stvori poseban prijateljski odnos s publikom.

Prigodnu pjesmu “Odijelo” Jole je odlučio ovog petka pokloniti svim ekonomistima, budućim “biznismenima u odijelu”. Studenti Ekonomskog fakulteta, Vern-a, Libertas-a i ZSEM-a  mogu s nestrpljenjem iščekivati svoj dan gdje će u ritmu Jolinih stihova upisati krivulju ponude i potražnje na grafu dobrog provoda.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po 50 kuna u Shamballi te matičnim fakultetima koji sudjeluju u Ekonomijadi.

REGISTRIRAJ SE I UŽIVAJ NA KONCERTU!

She.hr i Hit Records vode vas na Ekonomijadu na kojoj će koncert održati popularni Jole.
Mjesto i vrijeme: Klub Shamballa, 19. ožujka. A mi vam poklanjamo 10 ulaznica!

Kako biste osvojili ulaznicu za koncert, potrebno je na mail [email protected] poslati mail s naslovom JOLE,
te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 18. ožujka 2010., nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! 🙂
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici ulaznica biti će obaviješteni putem maila.
Vaš She.hr


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Joško Čagalj Jole, jedan od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima, svaki put oduševi novim hitom koji će svakoga natjerati na ples i veselje.

Zanimljivosti

Prekrasna balada naziva „Dom bez adrese“, pjesma je koja govori o neuzvraćenoj ljubavi, a njezina melodija podsjeća na emocije s kojima se svatko od...

Celebrity

Ovo je Jolina treća turneja po Australiji i Americi i sudeći po velikom interesu publike, za očekivati je da će se jedan od najpopularnijih...

Događanja

Koliko publika voli splitskog pjevača Jolu, govori upravo količina obožavatelja koji su prisustvovali njegovim rasprodanim koncertima u Australiji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.