Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Ekskluziva u vašim rukama

Darujemo 30 poklon bonova od 100 kn za minimalnu kupnju od 300 kn u butiku Gattinoni.

Zagrebački centri ekskluzivne mode butici su Ekskada i Gattinoni u vlasništvu velike ljubiteljice i poznavateljice mode Bernarde Petković Klobučar. Gattinoni butik nalazi se na adresi Teslina 9, a u njemu možete pronaći ekskluzivne komade odjeće, obuće i modnih dodataka poznatog talijanskog brenda Gattinoni.Gattinoni je vrlo važan brand u Italiji, a njegova utemeljiteljica Fernanda Gattinoni poznata je i po tome što je bila asistentica slavne Coco Chanel. Smatra se kako je upravo Fernanda donijela modno proljeće u Italiju. Zanimljivo je i to što Gattinoni odijeva i Svetog Oca, a rado su ga nosile princeza Diana, Audrey Hepburn i Ingrid Bergman.Izrazito popularna u svijetu je nova Gattinoni kolekcija Planetarium za koju se kreativni direktor Guillermo Mariotto inspirirao astronomijom, zvijezdama, galaksijom i planetima te ih je uspješno transformirao u emotivni i profinjeni dizajn. Gattinoni modeli među ostalim kvalitetnim brendovima nalaze se i u butiku Ekskada na adresi Vlaška 115. Zastupnik je tvrtka Tumar d.o.o. koja kupcima nudi ekskluzivnu mogućnost odijevanja.

OSVOJI POKLON BON BUTIKA GATTINONI

 
Butik Gattinoni vam poklanja 30 poklon bonova u vrijednosti 100 kn za kupovinu od 300 kn.

Ako želite sudjelovati i osvojiti poklon bon marke Gattinoni, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na adresu [email protected] s naslovom GATTINONI2, te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, kao i odgovor na naše pitanje, i ovaj vrijedni poklon bon možda postane vaš!

Kako se zove kreativni direktor kolekcije Planetarium, modne marke Gattinoni?

Vaše prijave primamo do 10. siječnja 2011., nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici drugog kruga su: Anela Galić, Jasna Bittner, Marina Barić, Martina Hećimović, Ingrid Traub, Petra Pejinović, Matea Bruketa, Martina Kečkemet Marušić, Ana Plic Cazin, Katarina Božičević, Tatjana Štimac, Petra Hozjak, Barbara Funarić, Sonja Brstilo, Suzana Firec, Tomislav Bukvić, Jelena Zvonarić, Tanja Butorac, Andrea Knežević, Igrec Sanjica Ivanka, Miroslav Romić, Lidija Vujković, Ana Morin, Ivanka Soče, Marijana Curić, Marinac Ivana, Dubravka Podrugović, Miroslava Vekić, Marijana Škaljac i Sandra Talan. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail. Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu.

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.