Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ekskluzivni Croata rupci

Elegantna, prozračna, lepršava, stilski jedinstvena linija Brijuni.

Na prvi pogled prizivaju asocijacije na mondene zabave na jahti ili party pored bazena, a svojom teksturom i dizajnom odišu luksuzom i glamurom. Nosivi na tisuću načina, od klasičnog vezivanja oko vrata, jednostavno prebačeni preko ramena, nošeni kao pareo ili šik modni detalj na glavi, nova kolekcija Croata rubaca začinit će svaku modnu kombinaciju i postati nezaobilazni modni detalj ove sezone.

"Izrađena su tri nova rupca koja čine ekskluzivnu liniju Brijuni. Koristeći se različitim tehnikama tkanja te većim dimenzijama od dosadašnjih, ovi rupci omogućavaju da zablistate u poslovnim i svečanim prilikama. Od nježno ružičaste do zagasito crvene, rupci su prozračni, lepršavi, elegantni i stilski prepoznatljivi", rekla je Mihaela Grnović Novaković, Art direktorica brenda.

Igra sjajnog i providnog koja privlači poglede

Rubac je izrađen posebnom devore tehnikom kojom se postigao vrlo upečatljiv dezen. Posebnost ove tehnike je u izmjeni prozračnih elemenata sa sjajnim, bogatim plohama koje rezultiraju punoćom dezena.Kao motiv korišten je modificirani hrvatski pleter interpretiran na moderniji način. Uz neizostavnu vrhunsku kvalitetu svilenih vlakana, dezen u dinamičnoj formi jačih boja čini ovaj rubac vrlo efektnim i dramatičnim. Cijena je 2.000 kn.

Slojevita prozračnost koja osvaja

Tkani rubac od najfinijih svilenih vlakana odiše svojom mekoćom, podatnošću i impresionira izuzetnim sjajem, izveden u pastelnim tonovima. Motiv hrvatskog pletera utkan je u nekoliko finih slojeva svile čineći ovaj dezen vrlo elegantnim i ekskluzivnim proizvodom visoke kvalitete.Zbog tehnike izrade rubac je vrlo prozračan, elegantan i izuzetne mekoće te prekrasnog sjaja. Dimenzija 150×150 cm pruža niz mogućnosti vezivanja. Cijena je 1.700 kn.

Raskošan dizajn koji odiše glamurom

Upotrebom kvalitetnih svilenih vlakana i njihovom obradom te posebnom tehnikom tkanja i bojanja nastao je ovaj elegantan rubac visokog sjaja i mekog opipa.Kako inspirativno, tako i samim rezultatom u svili jedan je od bogatijih, dinamičnijih i raskošnijih dezena u ponudi. Rubac osvaja svojim bogatstvom motiva i boja uklopljenih u jedinstveni Croata dizajn. Cijena je 1.300 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Fashion report

Leilou by Alex Dojčinović, Zigman, Boudoir, Xenia design, ELFS, Matija Vuica, Ivica Skoko i Alduk – osam je to vrhunskih, domaćih dizajnera okupljenih oko...

Advertisement