Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Ekskluzivno u Mulleru kreme dr.Dinka Kaliterne

U trgovini Muller Trg predstavljena je ekskluzivna linija za njegu kože “beauprox by dr.Dinko Kaliterna” koja pripadnicama ljepšeg spola nudi sve ono što je potrebno za lijepu i zdravu kožu.

U trgovini Muller Trg  predstavljena je ekskluzivna linija za njegu kože “beauprox by dr.Dinko Kaliterna” koja pripadnicama ljepšeg spola nudi sve ono što je potrebno za lijepu i zdravu kožu.
Dobrodošlicu svim uzvanicima je poželio gosp.Sanel Skenderović prokurist i direktor prodaje Muller trgovina te je izjavio kako su sretni što su ostvarili suradnju sa dr.Kaliternom za ekskluzivnu liniju za žene “beauprox by dr. Kaliterna” .
DSC_1446

Proizvodi dr.Kaliterne su dermatološki testirani, ne sadrže parabene i bitno za naglasiti jest da nisu testirani na životinjama, a služe za obnovu i njegu kože uz dokazan efekt pomlađivanja izjavio je sinoć pred mnogobrojnim uzvanicima u svijetu priznati dermatolog dr. Dinko Kaliterna.

Brojna poznata lica moglo se primijetiti među kojima su Renata Sopek, voditeljice Nives Čanović i Antonija Stupar, Ivana Delač Đolo, Ivana Ergić, glumice Nela Kočiš i Marijana Mikulić, Ana Gruica , Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Vedrana Linardić, Josipa Pavičić, glumica Mia Begović,  Katarina Rožanković sudionica showa “Život na vagi” te mnogi drugi.
Oaza ljepote za muškarce i žene Muller trgovine su izrazile veliko zadovoljstvo i čast što mogu ekskluzivno predstaviti brand koji će voljeti mnoge pripadnice ljepšeg spola, a već sada vlada veliko zanimanje za proizvodima te uskoro najavljuju i proširenje asortimana proizvoda krema”beauprox by Dinko Kaliterna”.
 
Foto: Ines Ljubetić Fišer

Više

Beauty report

Jedna od najučinkovitijih metoda liječenja tegoba post-COVID sindroma je terapija matičnim stanicama. Dr. Dinko Kaliterna usavršio je i razvio poseban sistem pripreme tj. obrade...

Beauty report

Ultimativan tretman koji svakoj koži čini dobro i koji se smije raditi i u ovim danima je popularni HydraFacial.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.