Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ektravagancija Lanvin nakita

Boemizam, nomadstvo i glamuroznost uklopljeni u impresivnu kolekciju.

Nakit poznate dizajnerske kuće uvijek je predstavljao korak naprijed prema neobičnom i ekstravagantnom. Lanvin dizajnu nikad nije ponestajalo ideja ni kreativnosti, stoga je uvijek donosio nešto inovativno i drugačije od ostalih trendova na modnim pistama.Kolekcija nakita za jesen i zimu koje su iza nas nosi dodir borbe za život ili smrt kroz vikinške motive pa čak i one antičke. No ipak, svevremenskim ih održava neobičnost i smjelost koju donose pomalo nenadanim detaljima uklopljenim u razne oblike ogrlica.

Puno teških metala, perja i kristala vizualno su glomazni i predstavljaju Xenu, princezu ratnicu modernog doba. Kombinacija drva i metala te upečatljivih detalja prožima se kroz cijelu kolekciju i daje joj ipak jedan prirodan dodir.Ono što čini posebnim ovaj nakit je ispreplitanje žutog zlata i željeznog srebra kojima su pridodani bogati elementi dragulja ili perja.Prsteni i narukvice namijenjeni su snažnim ženama koje znaju što hoće i to i dobiju. Uz ovaj accessorize vaš outfit dobit će notu alternative i pomalo mračnijeg izričaja, a ukoliko niste ljubitelj takvih modnih izleta, uklopit će se u vašu jednostavnu kombinaciju i podignuti ju na jedan novi nivo.


Fantazija nakita u raznim oblicima smanjuje razdor između minimalizma i visoke klase. Ogroman dizajn spaja vremena borbenosti nomada, bogatstva baroka i suvremenog glamura kojima ostavlja duboku impresiju.

Amajlije, duhovno ponad materijalnog ili jednostavno kao detalj koji ćete rado nositi, sve to možete pronaći u ovoj drugačijoj i originalnijoj kolekciji od većine koje ste dosad imali prilike vidjeti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Ako želite nekoga darovati ili razveseliti samoga sebe, razmislite o kvalitetnim privjescima s umjetničkom notom iz radionice domaćeg brenda – Zlatarne Dodić.

Trendovi

Kolekcija Goddesses Purpose inspirirana je poznatom uzrečicom „Preko trnja do zvijezda“ pa i sam dizajn nakita izgledom podsjeća na trnovite grane na čijim se...

Zanimljivosti

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje.

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Advertisement