Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

ELFS: Nosi se humanost

Modni dvojac podržao je akciju udomljavanja napuštenih pasa iz azila Dumovec.

"Kad imate ELFS dobit ćete najbolju modnu zabavu", izjava je kojom se već tradicionalno ususret svakoj sezoni modnog događaja Cro À Porter najavljuje revija modnog dvojca Elfs. Iskrenim pristupom modi i svojoj publici u vrlo kratkom roku mladi dizajneri – Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica su postali miljenici publike i mnogih domaćih javnih osoba.

I ove sezone Elfs kreira i iznenađuje u svom prepoznatljivom stilu koji se odlikuje pročišćenim i promišljenim dizajnom koji nije podređen trendu već njima trend služi za zabavu. Uvijek spremni na zabavu, uz neizbježan modni spektakl i paradu, mladi dizajneri i ove sezone svakome od nas nudi pet minuta slave i idiličnu ideju života u kojoj se svatko od nas može pronaći.

U suradnji s tvrtkom Nestlé Purina pronašli su vremena za humanitarni angažman te podržali akciju udomljavanja napuštenih pasa iz azila Dumovec. Iz zajedničke suradnje proizašle su prepoznatljive i atraktivne majice zajedno s poklon paketima koji će se dijeliti svim gostima na reviji.


                                    ČUPKO                                                              STRAŠKO                                                                 

Udomljavanje je fora

Nestlé Purina već godinama aktivno sudjeluje u brojnim humanitarnim projektima i podizanju svijesti građana o brizi za kućne ljubimce i pomaganju u zbrinjavanju životinja. Već drugu godinu zaredom Nestlé Purina i Sklonište za napuštene životinje u Dumovcu organiziraju akciju pomoći u zbrinjavanju životinja 'Udomljavanje je fora'. Cilj akcije je pomoći socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja u Skloništu za napuštene životinje Dumovec. Sponzorstvom i uspješnom suradnjom s azilom Dumovec dobivena je pažnja javnosti, sve akcije su iznimno posjećene, a sam azil zahvaljujući intenzivnoj promociji udomljuje napuštene kućne ljubimce u sve većem broju.

Ovim modnim izletom ELFS i Nestlé Purina žele širu javnosti informirati o socijalizaciji pasa koji se trenutačno nalaze unutar Dumovca, kućnim ljubimcima koji su prošli osnovnu obuku te dobili zakonski potrebna cijepljenja i spremni su za novi dom. Dizajneri su odlučili barem nakratko ustupiti mjesto pod reflektorima napuštenim kućnim ljubimcima grada Zagreba. Brojni sponzori, volonteri, mediji, javne osobe prepoznali su trud i pomažu u ostvarenju tog cilja. Umjesto honorara i medijske slave, psi iz azila Dumovec žele samo topli dom.


                          JAPANAC                                                                            ŠVICARAC

Udomljavanje nije nemoguća misija. Procedura udomljavanja životinje je relativno jednostavna, no ono što slijedi iza toga je dugotrajno, pa čak i komplicirano iz jednostavnog razloga jer je tada sva odgovornost na vama. Ali ta odgovornost je slatka. Pas daje puno ljubavi. To je sigurno! A Nestlé Purina i dizajnerski dvojac ELFS daju poklone, jer svaki udomitelj zaslužuje nagradu za taj plemeniti čin.

Kako bi rekli Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, vrijeme je da uvedemo nove trendove – da se nosi humanost, a najbolji prijatelj ove i svake naredne sezone je četveronožni prijatelj iz Dumovca. Dizajnerska majica i kućni ljubimac besplatni – iskustvo: neprocjenjivo.

Azil Dumovec

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba postoji od siječnja 2001.godine. Smješteno je u Dumovcu na istočnom rubu Grada. Sklonište je sagrađeno adaptacijom starog ruševnog gospodarskog objekta teprilagođeno držanju i smještanju napuštenih pasa s područja GradaZagreba. Tu se nalaze razne kategorije i pasmine pasa, a zajednička im je sudbina neželjenih kućnih ljubimaca. Svi psi koji se udomljavaju iz skloništa cijepljeni su protiv bjesnoće i ostalih zaraznih bolesti te mikročipirani, a odrasli i sterilizirani tj. kastrirani. Ukoliko udomi štene, vlasnik ima pravo na besplatnu kastraciju tj. sterilizaciju u skloništu uz prethodni dogovor s djelatnicima skloništa i to u dobi šteneta od 5-6 mjeseci.

Ukoliko ste spremni svoju ljubav pokloniti nekome od ovih prekrasnih pasa, slobodno više informacija i kontaklt pronađite ovdje:
www.azilzagreb.com


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Hrvatice posebno vole haljine koje prate svjetske modne trendove poput maxi haljina, točkastog uzorka ili haljina u svijetlo plavoj i maslinasto zelenoj boji.

Zanimljivosti

Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

Fashion report

Za vrijeme hladnih dana važno je da odjeća i obuća koju nosimo bude udobna i topla, ali ništa manje važan nije ni estetski dio...

Drama Queen

Danas svog najdražeg Ruskog Princa mogu jedino zvati - Štetočina.

Advertisement