Elfs sunčane naočale

Iako su sunčane naočale modni dodatak koji nosimo cijele godine, ipak dolazak ljeta vrijeme je kada intenzivno razmišljamo o odabiru idealnih naočala. Poznato je kako sunčane naočale osim svoje modne i estetske funkcije, zbog izrazito visokog UV zračenja danas imaju i važnu zdravstvenu funkciju. Odabrati prave sunčane naočale koje se najbolje sljubljuju s vašim licem nije lako. I muškarci i žene jako su osjetljivi kod odabira jer sunčane naočale moraju biti savršene i tu kompromisu nema mjesta.

Upravo da bi ovo ljeto svima olakšali odabir sunčanih naočala, modni dvojac Elfs u tom je modnom dodatku našao novo područje modnog istraživanja. Dizajniraju sunčane naočale koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije i koje ćete zasigurno poželjeti nositi ovo ljeto.

Pomalo klasičan izgled sunčanih naočala, oversized oblika upotpunjen je prepoznatljivim Elfs logotipom stvarajući tako idealnu kombinaciju klasičnog i modernog izgleda. Sunčane naočale dolaze u tri modela od kojeg su dva ženska i jedan muški.

Ženske sunčane naočale dolaze u crnoj boji s nijansom roze i u obrnutoj igri boja s naglašenim Elfs potpisom na ručki naočala. Muški model sunčanih naočala crne je boje s prepoznatljivim ugrađenim Elfs šarenim logom sa strane.

Ove sunčane naočale odlikuju se ručnom izradom, visoke kvalitete i sigurne zaštite od UV zračenja. Cijena sunčanih naočala je 1.000 kn i mogu se kupiti u trgovini u Amruševoj 4.

Svaka kampanja modnog dvojca iščekuje se s nestrpljenjem jer upravo oni svojim kampanjama na neopterećen i zabavan način komuniciraju sa svojom publikom. Izuzetak nije ni ova kampanja kada su u središte zbivanja stavljene poznate osobe iz hrvatskog javnog života koja svaka u svome fahu i na sebi jedinstven način igra modnu ulogu.

Možda ćete se zapitati što zajednički imaju radio i TV voditeljica Tatjana Jurić, model i blogerica Anita Dujić, model Malina Grahek, stilist Neven Ciganović i virtuoz na bubnjevima Saša Maček. Odgovor je vrlo jednostavan – svi su oni zaljubljeni u Elfs sunčane naočale.