Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Elfs sunčane naočale

Oversized modeli upotpunjeni su prepoznatljivim logotipom modnog dvojca.

Iako su sunčane naočale modni dodatak koji nosimo cijele godine, ipak dolazak ljeta vrijeme je kada intenzivno razmišljamo o odabiru idealnih naočala. Poznato je kako sunčane naočale osim svoje modne i estetske funkcije, zbog izrazito visokog UV zračenja danas imaju i važnu zdravstvenu funkciju. Odabrati prave sunčane naočale koje se najbolje sljubljuju s vašim licem nije lako. I muškarci i žene jako su osjetljivi kod odabira jer sunčane naočale moraju biti savršene i tu kompromisu nema mjesta.

Upravo da bi ovo ljeto svima olakšali odabir sunčanih naočala, modni dvojac Elfs u tom je modnom dodatku našao novo područje modnog istraživanja. Dizajniraju sunčane naočale koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije i koje ćete zasigurno poželjeti nositi ovo ljeto.Pomalo klasičan izgled sunčanih naočala, oversized oblika upotpunjen je prepoznatljivim Elfs logotipom stvarajući tako idealnu kombinaciju klasičnog i modernog izgleda. Sunčane naočale dolaze u tri modela od kojeg su dva ženska i jedan muški.Ženske sunčane naočale dolaze u crnoj boji s nijansom roze i u obrnutoj igri boja s naglašenim Elfs potpisom na ručki naočala. Muški model sunčanih naočala crne je boje s prepoznatljivim ugrađenim Elfs šarenim logom sa strane.Ove sunčane naočale odlikuju se ručnom izradom, visoke kvalitete i sigurne zaštite od UV zračenja. Cijena sunčanih naočala je 1.000 kn i mogu se kupiti u trgovini u Amruševoj 4.

Svaka kampanja modnog dvojca iščekuje se s nestrpljenjem jer upravo oni svojim kampanjama na neopterećen i zabavan način komuniciraju sa svojom publikom. Izuzetak nije ni ova kampanja kada su u središte zbivanja stavljene poznate osobe iz hrvatskog javnog života koja svaka u svome fahu i na sebi jedinstven način igra modnu ulogu.Možda ćete se zapitati što zajednički imaju radio i TV voditeljica Tatjana Jurić, model i blogerica Anita Dujić, model Malina Grahek, stilist Neven Ciganović i virtuoz na bubnjevima Saša Maček. Odgovor je vrlo jednostavan – svi su oni zaljubljeni u Elfs sunčane naočale.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili nešto raskošnijeg stila, nova kolekcija nakita omiljenog modnog branda ELFS pod nazivom „Srce“ donosi komade koji će upotpuniti...

Zanimljivosti

Nošenje sunčanih naočala zimi služi kao štit od štetnog djelovanja sunca.

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.