Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Elfsi i hrvatske manekenke zapalili Papayu

Moda i glazba – savršena kombinacija!

Atraktivne hrvatske manekenke Korana Gvozdić, Vedrana Linardić, Iris Rajčić, te plesačice Angels iz Papaye na jučerašnjem su posljednjem danu After Beach Festivala predstavile ljetnu kolekciju dizajnerskog dua Elfs koju su kreirali za novaljski klub Papaya.Glazbeni dio programa posljednjeg dana Festivala predstavio nam je australskog DJ-a Dirty Southa čiji su hitovi rasplesali sve prisutne goste kluba. Poput svjetski poznatih klubova Papaya se od ove sezone odlučila predstaviti svijetu i kao klub koji razumije i podržava modnu scenu, pa je tako uspostavljena suradnja s dizajnerskim duom Elfs.
Da se glazba i moda vole oduvijek je poznato, no kada se jedan od najboljih europskih klubova Papaya i modni dvojac Elfs zavole to uistinu postaje prava ljetna senzacija. Ekskluzivno za klub Papaya Elfsi su osmislili su i dizajnirali limitiranu ediciju T-shirta inspiriranu ljetom, suncem, morem, koktelima i naravno vrhunskom glazbom. U svom prepoznatljivim fahu  poslužili su se neobičnim grafičkim printom kojeg su upotpunili bogatim kolorističkim spektrom i tako dobili ovoljetni "must have T-shirt“.Majice su pamučne, bijele, dolaze u ženskim i muškim modelima a mogu se naći u varijaciji od 4 grafička printa. Svaki print je različit a opet povezan jedinstvenim motivom ljeta, vrućih ritmova i vrhunskom glazbom. Krojevi majica su u klasičnoj formi, stvaraju "oversized" dojam i idealne su kako za dan, plažu ili after beach party tako i za noćni izlazak. Ova neobična kolaboracija uistinu je spojila naizgled nespojive smjernice dokazala je da vrhunska glazba i modu čvrsto plešu jedni uz drugo.Majice se mogu kupiti u klubu Papaya a uskoro i on line putem.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

S modne piste

Sinergijom neobične lokacije i upečatljivih odjevnih komada, dvojac je želio naglasiti da je modna industrija jedan od najvećih zagađivača na svijetu, ali i da...

Trendovi

Relativno nov, modni trend koji bilježi stalan rast popularnosti u današnje vrijeme je nošenje sportske odjeće u svim prigodama i situacijama.

Fashion report

Zaljubljenica u make-up Nabilah Haron pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju ELFS žene u ovim toplim danima.

Advertisement