Emma Stone kao moderna, chic, luckasta Cruella

Konačno je stigao trailer za novi Disneyjev igrani film “Cruella”, u kojem je slavnu negativku Cruellu de Vil utjelovila fantastična Emma Stone. Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da radi vlastite koristi uništi sve pred sobom.

Ova Cruella nije starija gospođa u kaputu sa cigaretom u ruci iz animiranog originala iz 1961. godine, niti je pokrivena perjem poput Glenn Close, u filmu iz 1996. godine.

Film, čija je radnja smještena u London 1970-ih, je izvorna priča o tome kako je zapravo nastala kultna Zlica od Opaka, odnosno radnja je fokusirana na njen život prije nego je postala poznata mrziteljica svega. U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda. Ali njihova odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka.

Osim Emme Stone, u filmu se pojavljuje Emma Thompson u ulozi barunice, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Emily Beecham i drugi.

Jedan od najpoznatijih likova iz djetinjstva je dobio priliku u potpunosti se prokazati u pravom svjetlu, a sudeći prema prvoj najavi, vjerujemo da ćemo gledati jedan sasvim neobičan i vrlo uzbudljiv film.

Tako su na Twitteru odmah  primijetili da  Emmina  Cruella izgleda pomalo kao ženski Joker. Drugi su povukli usporedbu između Stoneove izvedbe kao Cruelle i Margot Robbie kao Harley Quinn u Birds of Prey i gothice Jenny Humphrey iz Tračerice.

Cruella u distribuciji Blitza u kina stiže krajem svibnja.