Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Emocionalna inteligencija

Osvoji knjigu koja otkriva kako emocionalnim životom upravljati na inteligentni način.

Ova knjiga pokazuje kako se emocionalnim životom može upravljati na inteligentan način. Pokazuje, nadalje kako emocionalne sposobnosti mogu očuvati naše najdragocjenije odnose, koliko je emocionalna inteligencija važna na radnom mjestu te kako nam emocionalna ravnoteža može očuvati zdravlje.

Nakon čitanja ove knjige doći ćete do odgovora na sljedeća pitanja: Koliko je važan kvocijent inteligencije?, Je li uistinu presudan u čovjekovu životu i poslovnom uspjehu? te Kako je moguće da ljudi s visokim kvocijentom inteligencije doživljavaju neuspjehe, dok oni sa skromnim IQ-om napreduju nevjerojatno dobro?

Autor knjige, Daniel Goleman, predavač je na američkome sveučilištu Harvard i urednik časopisa Psychology Today a u ovoj knjizi on postavlja emocije u samo središte sposobnosti za život. One vode naša razmišljanja, sustave vrijednosti i naš opstanak. No vrlo lako mogu skrenuti s pravoga puta, a to čine i prečesto.

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga poklanja vam 3 primjerka knjige Emocionalna inteligencija.

Ukoliko želite osvojiti ove knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom EMO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove a
utor knjige?

Vaše prijave primamo do 1. studenog 2011., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
Dobirnice knjige su: Ivana Davidović Markobašić, Ana Blažević Simić i Eleonora Pilat. Čestitamo 🙂

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Taylor Jenkins Reid američka je spisateljica, našim čitateljima najpoznatija po romanima „Sedam muževa Evelyn Hugo“ i „Daisy Jones i Šestorka“. Reid je karijeru započela...

Darivanje

Poetično i jezivo, zadivljujuće i empatično, Naša nestala srca nedvojbeno dostižu književno savršenstvo.

She Book Club

Carley Fortune je kanadska spisateljica čiji je roman Sva nova ljeta bio na vrhu svih važnijih književnih top lista, uključujući #1 New York Timesa.

She Book Club

Knjiga Riječ kao lijek vođene su vježbe pisanja za poticanje kreativnosti i ozdravljenja Rupi Kaur, pjesnikinje, umjetnice, performerice, autorice bestselera broj jedan New York...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.