Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Envy Room: Mistična legenda o duhu Lady Šram

Novu ‘bridal’ kampanja inspirirana velikom ljubavnom pričom

Poznati hrvatski dizajnerski dvojac eNVy room predstavlja novu ‘bridal’ kampanju inspiriranu velikom ljubavlju Milivoja Dežman i Ljerke pl. Šram, koja je ponovno zaživjela na ruševnim zidinama nekadašnjeg eminentnog lječilišta za tuberkulozu Brestovec na zagrebačkom Sljemenu, čiju je gradnju inicirao upravo Dežman kako bi pokušao spasiti život voljenoj lady Šram.

‘Fokus nam nije bio stilistički se vezati za povijesno doba aktera te ljubavne priče. Ideja je bila toj ljubavnoj priči prekrojiti kraj. To smo ostvarili kroz vjenčanicu koja simbolizira početak nečeg lijepog, novog, sigurnog. Fotografije oponiraju jedna drugoj sukobom dana i noći i kontrastom romantične ljubavne priče i mistične legende o duhu lady Šram’, opisali su nam nit vodilju kampanje Vjeko i Nikica. Dvojac je naglasio da su izradili kolekciju vjenčanica čiji će komadi, šivani po mjeri, imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica iz mnogobrojnih salona.

envy bridal 6

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanih haljina iz maštovite eNVy room radionice. Kolekcija koja slavi ženstvenost i senzualnost izrađena je od visokokvalitetnih materijala poput čipke i svile, ali i laserski rezane umjetne kože. Vjenčanice uglavnom prate liniju tijela ili su raskošno nabrane u struku, a našlo se tu i ponešto vjenčanica dužine ispod koljena kao i onih od plisea.

envy bridal 7

‘Uz legendu uvijek vežemo i protok vremena, a vrijeme je ono koje sekvencom određuje i spaja dimenzije prošlosti i sadašnjosti, iščekujući budućnost. Nešto poput kronometra, fotografije koji zaustavlja jedinstveni trenutak zabilježen u prostoru i vremenu, neodoljivu ljepotu momenta dana i noći, tako stvarajući sklad dvaju sukobljenih elemenata…’ objasnio nam je inspiraciju fotograf Šime Eškinja koji već tradicionalno potpisuje eNVy room kampanje.

envy bridal 5

Zaštitno lice kampanje je ponovno Ana Maria Cajner, međunarodno uspješan model iz agencije Talia model. Šminku potpisuje Sanja Agić, a frizuru Draška Topić, dok je za styling odgovorna Lea Krpan.

envy bridal 3

Uz prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz eNVy room kreativne radionice pratite na službenoj stranici (www.envyroom.com) ili na službenoj Facebook stranici (http://www.facebook.com/eNVyroom.hr).

envy bridal 4

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

S modne piste

zašla je nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design koja nosi naziv "Šumska priča", nadahnuta mitovima o vilama na našim prostorima.

S modne piste

Moderna vremena omogućila su nam pregršt izbora uz koje možemo istaknuti ono najbolje na nama, ali i pronaći favorita po mjeri. Salon koji se...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.