Envy Room vjenčanice iz bajke

Poznati dizajnerski dvojac Envy Room predstavlja kampanju za novu kolekciju vjenčanica Envy Room Weddings, realiziranu u suradnji s našim talentiranim fotografom s pariškom adresom, Šimom Eškinjom. Pamela Elekeš potpisuje šminku, a za zaštitna lica kampanje odabrane su djevojke iz Talia models Ester Berišić i Ema Krot.


"Šime je sa svojim prepoznatljivim fotografskim rukopisom i crno-bijelom tehnikom na idealan, a netipičan način istaknuo svu ljepotu Envy Room Weddings kolekcije. Želja nam je bila odmaknuti se od standardnih fotografija vjenčanica kakve najčešće viđamo, a Šimina vizija bila je idealan način za postići taj odmak kojem smo startno i težili", rekli su dizajneri.


Za ovu kolekciju izrađena je široka paleta raznolikih modela u kojima se može pronaći svaka buduća mladenka, pa se tako kolekcija sastoji od nezaobilaznih prozračnih krinolina, preko uskih haljina koje ističu liniju tijela, pa sve do kratkih i volumenoznih vjenčanih haljina.


Snena i bajkovita kolekcija naglašena je romantičnim floralnim aplikacijama ruža i tratinčica, razigranim volanima, transparentnim svilenim muslinom i čipkom.


"Ovo je naša prva službena suradnja sa Šimom i sigurni smo nije posljednja. Izrazito smo zadovoljni rezultatima snimanja koje je uz veliki trud i profesionalnost modela Eme i Ester, naravno i Šime, rezultiralo ovim odličnim fotografijama. Kako se snimanje odvijalo na suncu, na krovu jedne zgrade u strogom centru Zagreba, bilo je poprilično vruće, no uz odličnu atmosferu i mnogo vode sve je prošlo izrazito lako", kažu Envy Room.

Envy Room je izradio cjenovno vrlo pristupačnu kolekciju vjenčanica, pa su tako prodajne cijene modela iz ove kolekcije često niže od cijena najmova vjenčanica na domaćem tržištu.

Kolekcija se može pogledati uz prethodnu rezervaciju termina u Envy Room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti i putem web i Facebook stranice.