Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Envy Room vjenčanice iz bajke

Romantične floralne aplikacije, razigrani volani, svileni muslin i čipka.

Poznati dizajnerski dvojac Envy Room predstavlja kampanju za novu kolekciju vjenčanica Envy Room Weddings, realiziranu u suradnji s našim talentiranim fotografom s pariškom adresom, Šimom Eškinjom. Pamela Elekeš potpisuje šminku, a za zaštitna lica kampanje odabrane su djevojke iz Talia models Ester Berišić i Ema Krot.
"Šime je sa svojim prepoznatljivim fotografskim rukopisom i crno-bijelom tehnikom na idealan, a netipičan način istaknuo svu ljepotu Envy Room Weddings kolekcije. Želja nam je bila odmaknuti se od standardnih fotografija vjenčanica kakve najčešće viđamo, a Šimina vizija bila je idealan način za postići taj odmak kojem smo startno i težili", rekli su dizajneri.
Za ovu kolekciju izrađena je široka paleta raznolikih modela u kojima se može pronaći svaka buduća mladenka, pa se tako kolekcija sastoji od nezaobilaznih prozračnih krinolina, preko uskih haljina koje ističu liniju tijela, pa sve do kratkih i volumenoznih vjenčanih haljina.
Snena i bajkovita kolekcija naglašena je romantičnim floralnim aplikacijama ruža i tratinčica, razigranim volanima, transparentnim svilenim muslinom i čipkom.
"Ovo je naša prva službena suradnja sa Šimom i sigurni smo nije posljednja. Izrazito smo zadovoljni rezultatima snimanja koje je uz veliki trud i profesionalnost modela Eme i Ester, naravno i Šime, rezultiralo ovim odličnim fotografijama. Kako se snimanje odvijalo na suncu, na krovu jedne zgrade u strogom centru Zagreba, bilo je poprilično vruće, no uz odličnu atmosferu i mnogo vode sve je prošlo izrazito lako", kažu Envy Room.Envy Room je izradio cjenovno vrlo pristupačnu kolekciju vjenčanica, pa su tako prodajne cijene modela iz ove kolekcije često niže od cijena najmova vjenčanica na domaćem tržištu.Kolekcija se može pogledati uz prethodnu rezervaciju termina u Envy Room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti i putem web i Facebook stranice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Fashion report

Nova Alduk Bridal '24 kampanja, vizuali koji izvrsno korespondiraju s trenutnim modnim tokovima te unose svježinu na repetativno domaće tržište, odiše high fashion estetikom...

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.