Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Ernest i Marlene – strast na daljinu

Lider Trend donosi stvarne ljubavne priče poznatih i slavnih.

"Toliko si lijepa da bi tvoju fotografiju trebalo uvećati na devet metara. Što doista želiš iza sebe ostaviti kao životno djelo? To što možeš svačije srce slomiti za 10 centi? Moje uvijek može slomiti za pet, a ja ću ti donijeti toliko", napisao je Ernest Hemingway u pismu Marlene Dietrich datiranom 19. lipnja 1950. Ovo pismo, a i pisma koja je Marlene slala njemu, pobijaju tvrdnju njezine obitelji da njih dvoje nikad nisu imali stvarnu i duboku romantičnu vezu piše Lider trend, lifestyle magazin za kulturu življenja.

Hemingway je dotad imao mnogo ljubavi. Od svoje 21. godine gotovo je uvijek bio u braku, jureći poput zaslijepljena bika iz jednoga raspadnutog svršetka prema drugome, novu i naglu početku. Marlene se udala samo jedanput, za pomoćnika redatelja Rudolfa Siebera, ali također je imala poduži popis kratkotrajnih i dugotrajnih ljubavnih afera.

Ernest Hemingway i Marlene Dietrich prvi su se put sreli na putovanju preko Atlantika na brodu Île de France. Bilo je to 1934. i njihovo je 'prijateljstvo' trajalo do smrti Nobelom nagrađenoga pisca 1961. Od 1949. legendarna glumica i autor iznimnih novela i romana redovito su se dopisivali. On je nju zvao The Kraut, a ona mu je umiljato uzvraćala nadimkom Papa.Međutim iako je strast među njima bila očita nikad nisu zajedno otišli u krevet. To je naposljetku ustvrdio i Hemingway u biografskom djelu Papa Hemingway Aarona Edwarda Hotchnera. "Možda to zvuči nevjerojatno, ali istina je. Nas smo dvoje žrtve nesinkronizirane strasti", opisao je Ernest prirodu odnosa s njemačkom glumicom i pjevačicom.

Detaljnu priču o njihovoj vezi možete pročitati u bloku stvarnih ljubavnih priča koje donosi ljetni dvobroj Lider trenda koji će vam ujedno otkriti kako vole Bill Gates i Magic Johnson, te što je sve zbog ljubavi bio spreman učiniti Pablo Picasso. Sve kupce ljetnog dvobroja očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu, a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Možda mladi parovi češće imaju odnose, ali istraživanja su dokazala da je kvaliteta samog intimnog odnosa bolji kod starijih.

She Book Club

Baš kao ti briljantno je promišljen, nježan, ali i brutalno smiješan roman o bezglavom zaljubljivanju i nepredvidivim životnim obratima, ljudska priča koja će vas...

Seks

Razne kulture i civilizacije imaju specifične afrodizijake i legende. No, kao i svugdje imamo i suprotnosti, stvari koje smanjuju želju za seksom.

Drama Queen

Kako god da okrenemo, i koliko god mislili da smo „pametni“ i da „znamo što radimo“, uvijek ćemo naći način da sami sebe sabotiramo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.