Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Esencijalna energija iz vatre

Osvojite poklon paket s proizvodima za mršavljenje, masažu te njegu lica i tijela.

Kroz pet tjedana nagradne igre darujemo vam poklon pakete koji se sastoje od holističkih aromaterapeutskih pripravaka za masažu, proizvoda za mršavljenje i čišćenje tijela – Nutramax spirulina te preparata iz kozmetičke linije LPG baziranih na endermologiji. Ovo je treći tjedan u kojem naglasak stavljamo na element vatru.

Ovaj tjedan darujemo poklon paket elementa VATRA

1. Aqueous Cellulite Detox Serum
krema za tijelo u vrijednosti 323,80 kn
2. Cellular Defense Cream krema za lice u vrijednosti 373,61 kn
3. Nutramax spirulina bočica od 100 tableta u vrijednosti od 95,00 kn
4. Masažni pripravak Element Vatra – 100 ml, vrijednost 200 kn
Vatra je zdrava seksualnost

U prirodi je vatra element koji predstavlja simbol životne vitalne energije. Pokreće sve životne cikluse i aktivnosti i pretvara tvrde supstance u tekuće ili plinovite.To je jedini element u prirodi koji uz svoje pročišćavajuće osobine ima i snagu transformacije.
Na fizičkoj razini upravlja našim probavnim sustavom, pretvorbom i asimilacijom hrane. Utječe na rad srca i emocija. To je element koji stvara nervne impulse, osjećaje i procesuira misli.

Uravnotežena Vatra ili Agni u ayurvedskoj medicini je temelj zdravlja. Kada je u ravnoteži energija u nama slobodno teče, mi imamo osjećaj lakoće, mira, usklađenosti te smo puni optimizma, poduzetni, bistri s izuzetnim radnim elanom.

Prvi znakovi debalansa elementa Vatre kreću od stresova koji nam blokiraju protok životne energije, postajemo nervozni, gubimo koncentraciju, lako se uznemirimo i impulzivno reagiramo.

Mogu se javiti lakše probavne smetnje, grčevi, razni nemiri, razdražljivost, netolerancija itd. Svaki organizam reagira drugačije na stres, pa ga mnogi potiskuju da nisu ni svjesni i tako se negativne emocije ne mogu izbaciti iz sustava nego ostaju u našim suptilnim energetskim omotačima i remete slobodan protok energije. Tu se počine remetiti ravnoteža Um-tijelo, te ako puštamo da se to razvija javljaju nam se fizički pokazatelji.Odavno je poznato da potiskivanje emocija remeti funkciju srca i probavnih organa. Postajemo zatvoreniji prema okolini, ne uspijevamo u aktivnostima, pada nam vitalnost, lako se uznemirimo, puni smo nervoze i raspršeni u djelovanju.

Taoisti povezuju element Vatre sa zdravom seksualnošću, polazeći od postavke da su energija ljubavi i seksualna energija dvije najsnažnije energije u tijelu. Njihova uravnoteženost pridonosi zdravim odnosima s partnerom i kompletno povezivanje kroz odnose, uravnoteženo primanje i davanje.

Na suptilnim razinama ovaj element odgovara spiritualnim težnjama, omogućuje širenje duha i usvajanje novih znanja i spoznaja. Proces pročišćenja i transformacije na suptilnim razinama odnosi se na unutarnje preobrazbe.

Moguće su promjene u načinu razmišljanja, drugačijeg pozitivnijeg poimanja stvarnosti, promjene starih navika, te do otpuštanja nervoze, frustracija i pročišćenja ostalih negativnih emocija.

Sastojci holističkog pripravka Vatra

Vatra je svjetlo koje preobražava! To je jedini element koji ima tu prirodnu moć! Holistički masažni pripravak Vatra sastoji se od hladnog prešanog ulja avokada i jojobe, te profesionalnih eteričnih ulja tamjana, bosiljka, naranče, komorača i limun trave.
Cijeli pripravak je moćan antiseptik, limfotonik, dekognistiv, diuretik, te anitdepresiv.Pomaže nam kod probavnih smetnji, grčeva, nadutosti te regulira probavu. Podiže životnu energiju cijelog organizma, jača životno važne organe u području našeg abdomena. Cijela kombinacija je sinergijski povezana tako da nam i mala primjena pomaže u otpuštanju svakodnevnog stresa. Oslobađa nam zakočene emocije i frustracije, bistri nam um, podiže samopouzdanje. Pročišćava nam cijelo polje aure, te nam otvara dotok nove životne energije, podiže vitalnost i integraciju fizičke i duhovne stvarnosti.

Tamjan
Biljka tamjan podrijetlom je iz istočne Afrike, danas je rasprostranjeno u toplim azijskim područjima. Drvo iz kojeg se dobiva mliječnobijela smola, koja nakon što se stvrdne, promijeni boju u jantarno žutu. Od davnina je bio cijenjen kao zlato, te se s njime tako i trgovalo. Esencijalno ulje tamjana ima topao i ljekovit miris, osvježavajuće note limuna. Ima izuzetno opuštajuće i relaksirajuće djelovanje, dobar je analgetik pa ga moderna znanost sve vise koristi kod reumatskih oboljenja kosti i zglobova. Jaki je antiseptik, pomaže kod raznih upalnih procesa, ubrzava zarastanje i zatezanje tkiva, te sve stresom uzrokovane smetnje probave, te je odličan imunotonik.
Na naše mentalno zdravlje djeluje vrlo opuštajuće, pročišćava i štiti naš um i cijelu auru od nečistoća,te se od davnina i primjenjuje u raznim metodama opuštanja, meditacije i molitve.

Eterično ulje bosiljka
Bosiljak je u Južnu Evropu stigao iz Perzije, preko Grčke i Egipta. U Indiji ga smatraju svetom biljkom, a u Ajurvedi je nezamjenjiv u tretiranju mnogih bolesti. Esencijalno ulje je žućkaste boje, oštrog i prodornog mirisa, jakog antistresnog djelovanja. Danas ga mnogi nazivaju menadžerskim uljem, jer vrlo brzo otklanja stresove užurbanog poslovnog ritma.Ima i izrazito antiseptičko djelovanje, te je blagotvoran kod mišićnih grčeva i bolova. Olakšava sve vrste probanih smetnji, te je vrijedan antidepresiv. Podiže vitalnost i koncentraciju! Pomaže nam da se oslobodimo zakočenih emocija, lakše nosimo s novim izazovima života i imamo osjećaj sigurnosti i povjerenja u život.Komorač
To je sredozemna biljka, raširena i u našim krajevima. U staroj Grčkoj su atlete koristile sjeme komorača kako bi povećali izdržljivost. Sjeme je od davnina i poznato u sprečavanju nadimanja, poboljšanju probave. Esencijalno ulje je prodornog i osvježavajućeg mirisa koji podsjeća na sijeno. Djeluje protuupalno i antiseptično, odličan je za pokretanje cirkulacije i limfe. Ima antispazmotično djelovanje, te je nezamjenjiv u tretmanima celulita i spore limfe. Dobar je diuretik. Ovo ulje se primjenjuje u ublažavanju iscrpljenosti, stresa i depresije. Pomaže nam da razbistrimo misli, osvježimo intelekt, te otpustimo stres iz suptilnih razina aure. Pomaže pri lakšem izražavanju pravog osjećaja mira i zadovoljstva.

Eterično ulje naranče
Za naranču znamo da uspijeva u toplim krajevima, a porijeklom je iz Azije. Ulje je tamnožute boje, gotovo narančaste, vrlo ugodnog mirisa koje podiže raspoloženje i otklanja crne misli. Osvježava i relaksira živčani sustav, otklanja umor i stres, te sve tegobe uvjetovane umorom i iscrpljenošću. Poznato je od davnina antidepresivno djelovanje esencijalnog ulja naranče, te blago djelovanje na kožu. To je ulje koje budi životnu radost, daje osjećaj lakoće i poleta. Koristi se kod svih problema s probavom, živčanom napetošću i nervozom.Ima baktericidno i fungicidno djelovanje, pa olakšava razne unutarnje infekcije. Blago snižava tlak, te se koristi i kod problema nesanice. U slučaju tjeskobe ili nervoze djeluje promptno!

Ulje trave limuna
Ovo eterično ulje se dobiva od trave, porijeklom iz Indije, koja mirise na limun. Vrlo je jakog, osvježavajućeg mirisa, jakog antiseptičnog djelovanja na viruse, bakterije i parazite. Ima blago analgetsko djelovanje posebno na glavobolje uzrokovane stresom i napetošću. Pokreće cirkulaciju i limfu, koristi se kod tretmana celulitom, te u njezi masne kože. Vrlo je učinkovito antistresno ulje, koje bistri um i rasterećuje od nagomilanih emocija koje zaglave u području srca ili abdomena. Pomaže procesuirati tugu i žaljenje za prošlim ili nezadovoljstvo sa sadašnjim situacijama. Pokreće na pozitivno djelovanje i razmišljanje!

Cijeli pripravak elementa Vatra odličan je za obnovu životne vitalne energije, balansira nas, otklanja suvišno, uravnotežava kroz osjećaj smirenog djelovanja.Vibracijska poruka elementa Vatra je Kontemplacija u akciji!

OSVOJI POKLON PAKET ELEMENTA VATRA

Larimar Essentia i She.hr poklanjaju vam kroz 5 tjedana poklon pakete na bazi elemenata iz prirode Zemlje, Zraka, Vatre, Vode, Neba, koji se sastoje od holističkih aromaterapeutskih pripravaka za masažu, proizvoda za mršavljenje i čišćenje tijela – Nutramax spirulina te preparata iz LPG kozmetičke linije bazirana na endermologiji.

Ovaj tjedan jednoj čitateljici poklanjamo poklon paket Elementa Vatra:
1. Aqueous Cellulite Detox Serum krema za tijelo
2. Cellular Defense Cream krema za lice
3. Nutramax spirulina bočica od 100 tableta
4. Masažni pripravak Element Vatra – 100 ml

Ako želite osvojiti ovotjedni poklon paket, pošaljite nam mail na adresu [email protected], s naslovom VATRA, te navedite točan odgovor na postavljeno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ovaj snažan paket može postati vaš!

Kako djeluje holistički pripravak elementa Vatra?

Vaše prijave primamo do 24. studenog, nakon čega ćemo objaviti dobitnike!
Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnica ovotjednog poklon paketa Elementa Vatra je Mirjam Šek. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Problemi s vratnom kralježnicom mogu se prilično ublažiti ako ste disciplinirani i držite se programa koji će vam složiti vaš fizioterapeut.

Život u dvoje

Senzualna masaža je dio intimnog odnosa kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. S

Duh i tijelo

Masaža prstiju pomaže nam osloboditi se napetosti u organizmu uz istovremeno otpuštanje blokada i nesmetan protok energetskih puteva.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.