Etna Maar & Krzno

Nakon uspješnog predstavljanja na pisti htc Cro A Portera, snimljena je i kampanja za jesensko-zimsku kolekciju koju je modni studio Etna Maar izradio u suradnji s Krznom, vodećim proizvođačem kožne i krznene konfekcije u Hrvatskoj, te također i nadopunio svoju kolekciju pojedinim artiklima iz Krzna.

Kreatorica Andrijana Subotić Pjajčik inspiraciju za kolekciju pronašla je u najpoznatijoj animiranoj fashionistici – Cruelli De Vil. Razotkrivajući njezine iskonske modne strasti i promišljajući što bi mlada Cruella nosila u našem vremenu, kreatorica je stvorila moćnu ženu odjevenu u pleteninu, krzno i kožu.

Pritom svoju viziju nije gradila igrajući na sigurno. Upravo naprotiv, Etna Maar je poznata po spajanju naizgled nekomplementarnih materijala i vještoj dekonstrukciji. Takav kreativni zaplet donosi rješenja koja nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim, a u Krznu je pronašla svoje istomišljenike koji ženu vide isto kao i ona. Diljem Europe sve je više žena zaljubljeno u njezin dizajn.

"Nadam se da je ova kolekcija tek početak suradnje Etne Maar i Krzna. Sjajno je vidjeti da velike tvrtke imaju sluha za ideje hrvatskih dizajnera i da takva suradnja rezultira proizvodnjom. Uz takvu podršku vjerujem da će i hrvatski dizajn pronaći svoje mjesto na europskoj modnoj karti", izjavila je Andrijana Subotić Pjajčik.

U naslovnoj ulozi kampanje za Etnu Maar feat. Krzno zablistala je Tatjana Šarić. Fotografiju potpisuje Jurica Sertić, styling Marko Lončar, a šminku Mirta Pejić.