Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Europa Donna i Tony Cetinski u humanitarnoj akciji

Europa Donna zastupa interese žena Europe glede raka dojke pred lokalnim i državnim vlastima te pred institucijama Europske unije.

U kultnom starozagrebačkom restoranu Dubravkin put održano je božićno druženje Europa Donna Hrvatske – hrvatskog foruma za borbu protiv raka dojke. Divno druženje suradnika, partnera i prijatelja Europa Donne započelo je podijelom zahvalnica te najavom suradnje s Tonyem Cetinskim. Naime, 8. ožujka 2016. Tony Cetinski održat će koncert u Areni te će prihod od svake prodajne ulaznica donirati Europa Donni. Donirani novac ići će direktno na račun za kupnju prijeko potrebnog aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke.

Dio je to kampanje „Darujmo ružičasti život“, akcije organizirane za prikupljanje sredstava za aparat za intraoperativno zračenje. Europa Donna iz mjeseca u mjesec organizira akcije te joj je glavni cilj upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke jer se gotovo 90% žena može izliječiti ako se bolest otkrije u početnom stadiju. Simbol „ružičasta vrpca“ znak je  sudjelovanja, solidarnosti i potpore svim oboljelim od ove opake bolesti. Na Božićnom druženju okupili su se svi suradnici, partneri i prijatelji Europa Donne koji su tokom cijele godine pomagali Europa Donni te sudjelovali u svim akcijama kako bi sakupili što više novaca za kupnju prijeko potrebnog aparata.

„Jako mi je drago da su nam se večeras na našem božićnom druženju pridružili svi naši partneri i suradnici. Zahvalila bi se svima što nam pomažete, što sudjelujete u našim akcijama, što nas podržavate i što ste nam tako velika potpora. Zahvaljujem se i Tonyu Cetinskom na budućoj suradnji. Osim što se jako veselimo koncertu, to će za Europa Donnu biti jako velika i važna priča i iznimno smo zahvalne Tonyu što nam je odlučio pomoći“, izjavila je predsjednica udruge Europa Donna Hrvatska, doc. dr. sc. Vesna Ramljak, prim. dr. med.   

Foto: Mario Draušnik

Više

Događanja

U subotnjim jutarnjim satima, u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska, od Hrvatskog narodnog kazališta krenula je 18. po redu ružičasta povorka.

Istaknuto

Svatko je individua za sebe, stoga je teško odgovoriti općenito kako i što dalje nakon suočavanja s dijagnozom.

Predstavljamo

Humanitarna inicijativa “Iz ljubavi za djecu”, koju organiziraju Procter & Gamble i Kaufland, a provodi Hrvatski Crveni križ, traje do 21. veljače 2016. godine.

Događanja

Predsjednica Europe Donne Hrvatska, doc. dr. sc. Vesna Ramljak, prim. dr. med., zdrav život i briga o sebi iznimno su važni u borbi protiv...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.