Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Eva Mendes bira Vogue!

Mladenački i urbani izraz modernih trendova

Direktno gledanje u sunce od samo nekoliko minuta može vam opasno oštetiti vid, čak uzrokovati sljepoću. A nenošenje naočala na moru ili u planinama i za oblačnog ili promjenjivog vremena za posljedicu može imati primjerice mrenu. Stoga je krajnje vrijeme da svoje oči zaštitite kvalitetnim naočalama. Pri odabiru, osim kvalitete vodimo računa o dizajnu i vodećim trendovima.

Još od 1970-ih Vogue Eyewear je svoju kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala posvetio ženama koje obožavaju modu i spremne su eksperimentirati s različitim stilovima. Žena koja nosi Vogue je samouvjerena i uživa nositi najnovije trendove kombinirajući ih i prilagođavajući svojem osobnom preopoznatljivom stilu.Za nju Vogue Eyewear predstavlja mladenački i urbani izraz modernih trendova u svakodnevnom životu. Taj izraz uspješno predstavlja lijepa glumica Evi Mendes koja je novo zaštitno lice Voguea.Nova kolekcija donosi 3 elegantne i dinamične linije, posebno osmišljene za 3 različita tipa žena. Od trendovskog i ironičnog stila linije In Vogue, kreirane za žene koje žele istražiti modne novitete, preko suvremenog i sofisticiranog ukusa koji utjelovljuje Casual Chic.

Osmišljen za mlađe žene koje njeguju originalan, moderan i svestran stil, pa do klasičnih, elegantnih modela linije Timeless, posvećene ženama koje traže eleganciju i ženstvenost u svakom pogledu, te cijene rafinirane detalje i luksuznu kvalitetu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

U svijetu mode, sunčane naočale nisu samo zaštita od sunčevih zraka, već su postale esencijalni modni dodatak koji podiže svaki outfit na potpuno novu...

Zanimljivosti

Nošenje sunčanih naočala zimi služi kao štit od štetnog djelovanja sunca.

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Trendovi

Kratkotrajno oštećenje očiju teško je primijetiti, ali dugoročno izlaganje suncu može nanijeti nepovratnu štetu svim strukturama oka i okolnom tkivu koji su ostali nezaštićeni...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.