Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Eva Mendes bira Vogue!

Mladenački i urbani izraz modernih trendova

Direktno gledanje u sunce od samo nekoliko minuta može vam opasno oštetiti vid, čak uzrokovati sljepoću. A nenošenje naočala na moru ili u planinama i za oblačnog ili promjenjivog vremena za posljedicu može imati primjerice mrenu. Stoga je krajnje vrijeme da svoje oči zaštitite kvalitetnim naočalama. Pri odabiru, osim kvalitete vodimo računa o dizajnu i vodećim trendovima.

Još od 1970-ih Vogue Eyewear je svoju kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala posvetio ženama koje obožavaju modu i spremne su eksperimentirati s različitim stilovima. Žena koja nosi Vogue je samouvjerena i uživa nositi najnovije trendove kombinirajući ih i prilagođavajući svojem osobnom preopoznatljivom stilu.Za nju Vogue Eyewear predstavlja mladenački i urbani izraz modernih trendova u svakodnevnom životu. Taj izraz uspješno predstavlja lijepa glumica Evi Mendes koja je novo zaštitno lice Voguea.Nova kolekcija donosi 3 elegantne i dinamične linije, posebno osmišljene za 3 različita tipa žena. Od trendovskog i ironičnog stila linije In Vogue, kreirane za žene koje žele istražiti modne novitete, preko suvremenog i sofisticiranog ukusa koji utjelovljuje Casual Chic.

Osmišljen za mlađe žene koje njeguju originalan, moderan i svestran stil, pa do klasičnih, elegantnih modela linije Timeless, posvećene ženama koje traže eleganciju i ženstvenost u svakom pogledu, te cijene rafinirane detalje i luksuznu kvalitetu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez - sunčanih naočala.

Fashion report

Sunčani dani su pred nama te je pravo vrijeme da se poigrate bojama i uzrocima.

Fashion report

Police, Furla, Yalea, Fila i Philippe Plein - njihova pomno promišljena kolekcija izrađena je s ljubavlju i pažnjom kako bi vam ponudila sunčane naočale...

Zanimljivosti

Dobar par sunčanih naočala može napraviti veliku razliku vašeg doživljaja svijeta, a vama može dati neku posve novu, do sada neviđenu dimenziju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.