Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Evergreen Sushi Bar čitavog ljeta priprema japansku kulinarsku umjetnost

Evergreen Sushi Bar od svog osnutka posvećen je pružanju maksimalnog gastro zadovoljstva svojim klijentima.

Evergreen Sushi Bar ljubiteljima japanske kuhinje dobro je znano odredište. Evergreen je jedan od restorana koji su utkali put procvatu azijske gastro scene u Zagrebu, a godinama oduševljava pripremom, svježinom i kvalitetom svojih specijaliteta. Upravo zato uživa reputaciju jednog od kultnih mjesta koja gastro entuzijasti rado pohode, ali mu se i rado vraćaju. Ovoga ljeta Evergreen preuređuje restoran koji se nalazi u Ilici 49, ali ne morate brinuti jer ćete po svoje omiljene specijalitete morati doslovno preko puta, u Ilicu 60.

Evergreen će stoga raditi čitavog ljeta, a ako još niste upoznati s njegovim jelovnikom, kucnuo je čas da se to konačno učinite. Ako volite igrati ziheraški, vaš odabir svakako će biti „starosjedioci“ Evergreenovog menija, odnosno sushi kombinacije naziva The Last Samurai, Evergreen Classic, Evergreen 2.0 i Tokyo menu – idealne kombinacije za dvije osobe. Kako Evergreen u sushi priču nastoji uklopiti autohtone hrvatske namirnice, svježina i kvaliteta sastojaka je zajamčena.

„Sushi obitelj“ čine i Samurai roll, odnosno uramaki s tartarom od kozica i divljom jadranskom tunom i hrskavim kozicama na vrhu. Veoma zanimljiva kombinacija je i Monaco roll, gdje se na ležaju od hrskavog sushija smjestio tartar od divlje jadranske tune. U igri je i druga varijanta Monaco roll-a, s dimljenom gackom pastrvom i koprom.

Evergreen Sushi Bar od svog osnutka posvećen je pružanju maksimalnog gastro zadovoljstva svojim klijentima. Bez obzira jeste li dugogodišnji posjetitelj ili tek otkrivate čari japanske gastronomije, ljubazno osoblje i kulinarski tim Evergreena potrudit će se da odlazite s osmijehom na licu.

Foto: Bojan Zibar

Ne propustite

Gastronomija

Jedan od pionira na gastro sceni metropole, kada je u pitanju kuhinja Dalekog istoka, zasigurno je Evergreen Sushi Bar, koji ove godine slavi sedmi...

Gastronomija

Popularizaciji sushija uvelike je pridonio i omiljeni zagrebački Evergreen sushi bar, ponajprije svojim ležernim pristupom, zabavnim kombinacijama i tradicionalnim recepturama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.