‘Face lift’ na testisima?

Iako je George Clooney poznat kao veliki šaljivac, mnogi su se zamislili kada je za talijanski Max magazine izjavio da se podvrgnuo ‘peglanju’ bora na svojim testisima.

‘Nikada nisam ‘peglao’ bore oko očiju, ali sam potrošio mnogo novaca kao rastegnuo kožu svojih testisa.’, izjavio je 52-godišnji holivudski šarmer koji je u vezi s 18 godina mlađom bivšom hrvačicom Stacey Keibler.

‘Nisu mi se sviđale bore na njima. Radi se o novoj tehnici, mnogi ljudi u Hollywoodu podvrgnuli su se tom tretmanu koji se zove ‘peglanje jaja”, dodao je duhoviti glumac.

george clooney2Njegova izjava zbunila je čitatelje koji nisu bili sigurni govori li Clooney istinu ili ih samo zafrkava.

Podizanje skrotuma zaista postoji, a mnogi estetski kirurzi tvrde kako ta mala korekcija zatezanja kože i mišića oko testisa podižu i samopouzdanje muškaraca.

Iako je vjerojatnije da se slavni glumac ipak nije podvrgnuo takvom tretmanu, mnogi smatraju kako je u Hollywoodu sve moguće.

Mnogi saloni u kalifornijskom gradu Santa Monica ‘face lift’ testisa rade neoperativnim tretmanom:

• laserom se uklanjaju sve dlake

• ujednačava se boja skrotuma

• uklone se sve neravnine (fibromi, madeži..)

• zaglađuju se bore

Ovisno o željama mušterije, ovaj tretman traje oko 25 minuta kako bi se poboljšao tonus kože i ona bila zategnutija i još 45 minuta za uklanjanje dlaka. Rezultati su vidljivi i do 4 tjedana, a preporučena su 6 tretmana.

clooney testisi 1Zahtjevi muških klijenata rastu iz tjedna u tjedan, a ovom tretmanu, koji stoji od 600 do 900 dolara, podvrgavaju se svi profili muškaraca – od direktora do majstora za sitne popravke.

U salonima gdje nude takvu uslugu bilježe porast potražnje ovog tretmana prije ljeta ili u slučaju Zapadne obale – u vrijeme dodjela nagrada.

Sve uzevši u obzir, možda ipak postoji mogućnost da svojim zaglađenim draguljima markantan George Clooney želi zadiviti svoju skoro dva desetljeća mlađu djevojku.