Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Fantastično finale još jednog Perwoll Fashion.hr-a

U četiri dana modnog događanja kolekcije je predstavilo 16 dizajnera

Završne večeri Perwoll FASHION.HR-a svoje su aktualne i nadolazeće kolekcije predstavili Branka Donassy, eNVy room, Ivica Klarić, Silvio Ivkić i Robert Sever čijom je revijom zatvoren 16. po redu FASHION.HR. I te se večeri tražilo mjesto više u publici.

Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma u subotu navečer bio je glavno odredište poznatih trendsetera i ljubitelja mode. Bojana Gregorić, Vanda Winter, Jelena Veljača, Nevena Rendeli, Monika Mamić Kravić, Sementa Rajhard, Barbara Nola, Tamara Garbajs s oduševljenjem su pratile revije svojih najdražih dizajnera. Borut Mihalić, Edvin Liverić, Janko Popović Volarić i Saša Joković također su došli vidjeti što će pokazati njihovi omiljeni kreativci.

Revija Branke Donassy otvorila je večer i pokazala kolekciju za nadolazeću jesensko/zimsku sezonu kojom dominiraju predimenzionirani kaputi i kožne hlače svih dužina.

Dizajnerski dvojac eNVy room, prepoznatljiv po svojim romantičnim, večernjim haljinama i ove je sezone naglasak stavio na nježne materijale i ženstvene krojeve. Suknje do koljena i dugačke haljine obilježile su kolekciju koju su upotpunili detaljima poput čipke.

IK studio dizajnera Ivice Klarića predstavio je još jednu kolekciju za muškarce u kojoj prevladavaju neboje: siva, crna i nijanse plave. Kolor-blok kombinacije su temelj kolekcije, a korišteni su isključivo vunena i pamučna vlakna.

 


Mladi dizajner Silvio Ivkić pokazao je kolekciju pod imenom Empyreal u svojoj prepoznatljivoj estetici crne boje. Kroz nosive komade s naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu.

Posljednju večer Perwoll FASHION.HR-a zatvorila je revija Roberta Severa. Dužine ispod koljena i ženstvena silueta naglašena u struku obilježile su kolekciju koja je podijeljena u 5 segmenata od kojih jedan pokazuje tunike koje je Sever dizajnirao za beauty brand Dove.

Tri romantična odjevna predmeta u tri intenzivne boje inspirirani su vizualima koji se nalaze na tunikama a koji su se savršeno uklopili u ovu ženstvenu kolekciju.

16. Perwoll FASHION.HR, koji je započeo u srijedu 26. ožujka, završio je u subotu 29. ožujka okupivši modnu elitu i brojne poznate osobe. U četiri dana svoje je kolekcije predstavilo 16 dizajnera nagovijestivši trendove za aktualnu i nadolazeće sezone.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

S modne piste

Robert Sever sada već tradicionalno prezentira svoju novu kolekciju velikom samostalnom revijom.

S modne piste

Robert Sever je još jednom dokazao svoje mjesto na samome vrhu hrvatske modne scene.

Moj dom

S glavnom zvijezdom u ulozi, mirisom „cvijeta limuna“ Durance Hrvatska donosi divne arome cvjetanja na stablu limuna, odnosno uljni miris koji je nešto poput...

Fashion report

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.