Proslavljeni kreativni direktor Lanvina, Alber Elbaz, i vlasnica restorana SEVVA u Hong Kongu – Bonnae Gokson, s ponosom vam predstavljaju obrok po mjeri pariških dama, koji se poslužuje sve do 30 prosinca ove godine u spomenutom restoranu.
Bonnae Gokson svoju je moć izrade slastica ovog puta prezentirala na modnom tanjuru nastalim u suradnji s luksuznim brendom Lanvin, za čije se modne revije uvijek traži pozivnica više. Ovaj blagdanski tanjur u mnogo se stavki razlikuje od onih tradicionalnih. Tako se na njemu susreću ukusni kolačići s oznakom poznate francuske modne kuće, neodoljivi makaroni i ostali chic specijaliteti, kojim niti jedna fashionistica neće moći odoljeti.
Ekskluzivno izdanje popodnevne čajanke nazvano je ‘LANVIN Loves SEVVA’, a poslužuje se uz čaj ili kavu te uključuje poklon bon za neki od dizajnerski suvenira. Cijena za dvoje iznosi 680 američkih dolara, a svi oni koji žele savršen doživljaj okusa i mirisa, kao dodatak menuu mogu kušati i čašu Veuve Clicquot Rosé NV pjenušca po cijeni od 250 dolara.
‘Volim Lanvin i apsolutno sam oduševljena suradnjom i radom s dinamičnim Albertom Elbazom, kojeg obožavam kao osobu i dizajnera’, izjavila je Gokson.
A njezino oduševljenje dijeli i sam Elbaz koji kaže kako je ‘Bonnae zadivljujuća i elegantna žena koja odiše posebnom osobnošću’, stoga njezina visoka pozicioniranost na ljestvici najboljih kretora gurmanskih specijaliteta nimalo ne čudi.
Kako Gokson i sama naglašava tajna njezinih slastica krije se u sastojcima koji su u potpunosti organskog porijekla te u 30 posto manjoj količini šećera od klasičnih recepata za torte, koje odskaču od konkurencije kako okusom, tako i izgledom. Naime, poznata slastičarka i nepokolebljiva sljedbenica modnih trendova inspiraciju za svoj rad crpi od najpoznatijih modnih gurua – Diora i Ralph Laurena.
You must be logged in to post a comment Login