Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Fatalno oružje seksi žena

Trinaest metaka koji pogađaju ravno u – sridu!

Kad ga se dohvati seksi žena, nekome strada srce, nekome pamet a nekome samo libido. Njezina pobjeda je neminovna, jer ona ima svoje oružje, i to njih – 13 komada. Pogledajte seksi artiljeriju kojom raspolaže jedna samouvjerena i sposobna, fatalna žena.

1. Crveni ruž
je od davnina nepogrešivo oružje svake žene. Muškarce ono podsjeća na vruće usne i besane noći.

2. Svaka žena mora u ormaru imati jedan korzet i tu i tamo se utegnuti u njega. Muškarci re jednostavno raspamete kad vide ženu u korzetu, a još dok razvežu i otkopčaju sve dijelove – spremni su se predati pod žensku vlast!3. Vaše grudi ne stoje baš uvijek kako biste vi to željele, ali tko to mora znati – dok god postoje push up grudnjaci. A kasnije kad se grudnjak skine, gravitacija više nije važna.

4. Najlonke s crnom crtom na stražnjoj stražnjoj strani noge postulat su svake prave zavodnice.5. Nalakirani nokti
, makar i zimi, izrazito su seksi. Još kada se skinete u toplini njegove ili vaše sobe, lak na noktima, posebice u crvenoj boji, biti će hot hot hot!

6. Mala crna haljina klasičan je odjevni komad, a uvijek seksi, jer se ne ističe, već daje priliku vama samima da zabljesnete.

7. Pogled ispod obrva je strašno seksi, naravno samouvjeren i vragolast, i po mogućnosti ispod duuuugih i gustih trepavica.8. Leopard uzorak asocira na divlje u njoj i samim time muškarcima posebno intrigantan, naravno – ako se s njim ne pretjeruje. Grrrrrrrrrrrr!

9. Štikle su neumoljivo oružje svake žene, jer u cipelama visoke pete svaka noga izgleda ljepše i duže, a guza i grudi istaknutiji.10. Bijela pamučna majica je uz svu moguću čipku, til i svilu jedna od najseksi odjevnih predmeta – i uvijek u trendu. Pogotovo kada se probudite u njoj, snene i mekane, uz zavodljivo rastezane… Neodoljivo!

11. Prigušeno svijetlo često pomaže pri stvaranju atmosfere i uvijek inspirativne igre svijetla i sjene.

12. Vibrator je korisno oružje seksi žene jer na taj način ona istražuje svoje užitke.

13. Donje rublje koje oblikuje tvore seksi izgled, i važno je oružje kada u zamamnoj uskoj haljini trebate neodoljivo i bez – šlaufića.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Život u dvoje

Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli.

Drama Queen

Volim muškarce u suknjama i čak su mi dvojica od njih bila i ostala savršeno seksi i nikad, ali nikad nisam dovela u pitanje...

Beauty report

Maybelline New York, inspiriran zvijezdama, predstavlja novu, posebnu kolekciju Super Stay Matte Ink i Ink Crayon ruževa, donoseći jedinstvenu boju za svaki horoskopski znak.

Beauty report

Slaveći 135 godina podržavanja žena i ljepote, Avon nastavlja svoje obećanje da će pomoći ženama otkriti svoju snagu i promijeniti svoj život na bolje.

Advertisement