Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Fight Club 2: Kruha i igara

Kako živjeti sa zaljubljenikom u Facebook? Da li se na Twiteru može dobiti gripa?

U Centru za kulturu i film August Cesarec, 8. lipnja se održava Fight Club 2: kruha i igara, u organizaciji Hrvatske udruge web developera CROWD, koji će pokazati koliko su jaki protivnici i zagovornici društvenih mreža.

Drugi Fight Club odgovorit će nam na pitanja kako je živjeti sa zaljubljenikom u Facebook, može li se od Twittera navući prehlada, kako na Zelenoj tržnici stoje proizvodi sa FarmVilla i mogu li društvene mreže spasiti vaš propali business. S druge pak strane, vjerujemo da ćemo saznati ima li struje u real-life pećinama, imaju li pisci potrebu za fan pageom, kako se u dinarskim krajevima organizira događaj bez FB event kalendara, te znaju li tete u kazalištima odgovoriti djeci na pitanje koji je hashtag predstave.Više o samom projektu i raznim fajtanjima možete saznati na ww.crowd.hr. Upad je besplatan, a prijava obvezna. Organizatori i partneri CROWD Fight Cluba je Hrvatska udruga web developera CROWD, a u financiranju su pripomogli: Tportal, Ador, Novi kod, Centar za kulturu i film August Cesarec, Teatar Exit i mnogi drugi pojedinci. Za sve ljubitelje druge runde Fight Cluba koji ne stignu na mjesto događaja sretna vijest je da kao fanovi Tportala na Facebooku meč mogu gledati putem live stream prijenosa.

A o čemu se radilo na prvom Fight Clubu?
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Čim se pojavi neka nova tehnologija ljudi uvijek nađu način kako je upotrijebiti u seksualne svrhe.

Duh i tijelo

Četrdeset dana korizme idealno je vrijeme da se naviknemo na zdraviji život, ali i zadržimo bolje navike kojih smo se pridržavali tijekom tog vremena.

Dobar posao

Pet savjeta kako biti sigurniji na internetu.

Duh i tijelo

Što rade kad su na Internetu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.