Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Fitness za intimno područje

Poklanjamo vam vaginalne kuglice

Seks bi trebao biti ugodno dijeljene senzualnih iskustva između partnera. Tako su u svijetu usvojene razne metode za unaprjeđenje fizičkih aspekata seksualnih funkcija, a jedna od njih je i korištenje Kegel vježbi koje pridonose jačanju mišića zdjelice.

Ginekolog dr. Arnold Kegel stvorio je vježbe za jačanje mišića zdjelice koje pomažu kod problema s nekontroliranim mokrenjem žena nakon poroda, vraćaju vaginu u stanje prije poroda zatežući vaginalne mišiće, te olakšavaju postizanje orgazma i veće uživanje u njemu. Kod muškaraca pridonose kontroli orgazma, pomažu kod problema s preranom ejakulacijom, te povećavaju intenzitet erekcije.Kako biste pronašli svoj Kegel mišić, pokušajte zaustaviti tok urina za vrijeme mokrenja. Mišić kojim ste to uspjeli (pubokoksigealni mišić) ključan je za izvođenje Kegelovih vježbi. Jednostavna vježba koju možete izvoditi svakodnevno je stiskanje Kegelovih mišića kao kad želite zaustaviti mokrenje – zadržite kontrakciju 4 do 5 sekundi, te potom opustite mišiće na 3 sekunde. Ponovite cijeli proces 15 puta, 3 puta dnevno. Postupno možete povećavati zadržavanje kontrakcije mišića do 10 sekundi.

Mnogo učinkovitiji i jednostavniji način na koji žene mogu vježbati je s vaginalnim kuglicama. Najčešće se radi o dvije povezane šuplje kuglice, koje u sebi često imaju manju kuglicu koja okretanjem stvara vibracije koje usto pružaju i vrlo neobični užitak. Prilikom korištenja vaginalnih kuglica, prvo nanesite lubrikant na bazi vode na njih, te ih umetnite u vaginu pazeći da trakica za izvlačenje stoji s donje strane za lakše vađenje. Jednom kada su kuglice udobno insertirane, možete hodati, trčati, plivati ili jednostavno obavljati svakodnevne poslove. Važno je micati se tijekom korištenja. Micanjem će kuglice imati tendenciju 'ispadanja', a vi ćete ih zadržavati stišćući vaginalne mišiće, te ih pritom vježbati. Radite to 20-30 minuta dnevno, svaki dan. Opterećenje možete povećati laganim povlačenjem trakice prema van i u isto vrijeme stiskati mišić.

Redovnim korištenjem vaginalnih kuglica, one će suziti i ojačati mišiće Vaše vagine, te vam omogućiti snažnije orgazme uz veću kontrolu. Neke žene kažu da su doživjele svoje prve orgazme kao rezultatosnaživanja svojih vaginalnih mišića. Ako to nije povod za vježbanje, možda će biti činjenica kako će stiskanje vaginalnih mišića za vrijeme seksualnog odnosa potpuno izluditi vašeg muškarca, te mu priuštiti zaista uzak osjećaj.Zbog Vaše sigurnosti, uvijek koristite kvalitetne igračke provjerenih proizvođača, izrađenih od kvalitetnih materijala poput silikona, također ne zaboravite koristiti i visoko kvalitetne lubrikante na bazi vode koji povećavaju užitak korištenja igračaka i dodaju novu dimenziju predigri i vođenju ljubavi. Kako biste sačuvali ljubavne dodatke dalje od znatiželjnih očiju u vašem domu (pogotovo dječjih), držite ih u skrivenoj kutiji s ključem ili neprimjetnom jastuku koji će se uklopiti u svaku spavaću sobu. Ne samo da će vam biti zabavno puniti tajanstvenu kutiju, već i uzbuđujuće.

OSVOJITE VAGINALNE KUGLICE

Libido.hr vam poklanja vaginalne kuglice za unaprjeđenje seksualnog užitka.

Ukoliko želite osvojiti ovo seksualno pomagalo, lajkajte Facebook stranicu Libido.hr-a, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KUGLICE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove izumitelj vježbi za jačanje mišića zdjelice?

Vaše prijave primamo do 25. svibnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnica je Ana Katušić. Čestitamo i uživajte !

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

SheRULES

Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.