Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

FK Sūduva svoj drugi naslov proslavio s Joletom

‘Maksimalno’, jedan od zadnjih velikih Jolinih hitova, u zadnjih godinu dana svira duž cijele Hrvatske, a od prije nekoliko dana i u Litvi.

‘Maksimalno’, jedan od zadnjih velikih Jolinih hitova, u zadnjih godinu dana svira duž cijele Hrvatske, a od prije nekoliko dana i u Litvi. Naime, tamo je nogometni klub FK Sūduva svoj drugi naslov nacionalnog prvaka proslavio uz pjesmu ‘Maksimalno’. FK Sūduva je jedan od najstarijih litvanskih nogometnih klubova, a Jole je ugodno iznenađen ovom gestom litvanskih nogometnih prvaka izjavio: „Da mi je netko pričao da će se moja pjesma puštati u dalekoj Litvi, ne bih mu virovao, a još manje da će nogometaši nekog njihovog kluba osvajanje naslova prvaka države slaviti uz moju pjesmu. Maksimalno im čestitam i tko zna, možda jednom i zapivam u Litvi. Glazba zbilja ne poznaje granice“.

Nakon što je oduševio mnogobrojne obožavatelje na proslavi 20 godina karijere u rasprodanoj Ciboni u listopadu ove godine, Jole najavljuje novu pjesmu, bržeg tempa do kraja ove godine. U nastavku pogledajte video kako nogometaši FK Sūduva slave osvojeni naslov prvaka Litve uz taktove pjesme ‘Maksimalno’.

https://www.facebook.com/fksuduva/videos/2316744331688042/?__xts__[0]=68.ARAPBxZAaEgs3u0WWCr4OEBiXPtXXu09LwUTfX8t2Wl3Gm3xVXsoag5_l6hboaIq6aIPcRsYR9DF_wwU3BFDz9jFeVPv9xRahhe5Chu6914N9mVCK2zd–I7557TwRd-4D9EP3en4cuvll5jpVSJzMhdlh4b0RpM8jhVAFihBO1-rVBfFCbS0Zh73nOBzOZ7mSXF6FvnLPjgc7t-hPBkpaK7y2qBxsET8X0xNrJIJuWvITysypscQUlR0hAc6wM_wKIg8gKnfVN4LBYP6UpglU0JWeAc1XAX0KEP2aLVLnfAWoNs73HmkdYM0wj4W4Ywzz3mEtvcfovqGHoQUAjWcP1gIAxbwY5NDN4&__tn__=-R

Pročitajte još

Celebrity

Ovo je Jolina treća turneja po Australiji i Americi i sudeći po velikom interesu publike, za očekivati je da će se jedan od najpopularnijih...

Događanja

Koliko publika voli splitskog pjevača Jolu, govori upravo količina obožavatelja koji su prisustvovali njegovim rasprodanim koncertima u Australiji.

Predstavljamo

Nova pjesma, tek je uvod u novu godinu u kojoj će i sam pjevač, po običaju, predano raditi i uveseljavati svoju publiku svakim svojim...

Predstavljamo

Jedan od najpopularnijih domaćih glazbenika – Joško Čagalj Jole, sinoć je održao koncert za pamćenje u Trogiru povodom otvorenja Čiovskog mosta.

Advertisement