Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

FOTO: Disneyeve bajke na ledu

Spektakl "Disney on Ice" ponudio puno pjesme, plesa, šarenila i smijeha.

Najpoznatija plesna ledena priča "Disney on Ice" otplesala je svoju prvu večer u zagrebačkoj Areni. Dvorana nije bila u potpunosti ispunjena, ali je vrvjela veselim dječjim smijehom. Mališani su očito bili dobri te su zaslužili Božićni poklon u obliku bajki na ledu.

Spektakl je otvorila družina iz "Kralja lavova" koja je kroz nekoliko pirueta pretvorila mladog Simbu u vladara džungle. Vodiči kroz "Disney on Ice" bili su Minnie, Micky, Šiljo, Pajo patak i njegova draga Pata. Oni su nas nadalje uveli u priču o "Maloj sireni" koja se zbog ljubavi odrekla morskih dubina. Ipak svaka Disneyeva bajka ima sretan kraj pa tako i u ovoj na ledu dobro pobjedi zlo te zločesta vještica otkliže u nepovrat.

Na zagrebački led u veselom ritmu i šarenim kostimima izašli su protagonisti priče "Lillo i Stich". U njihov nastup osim klasičnog soundtracka ubačeno je nekoliko pjesama kralja Rock 'n Rolla, Elvisa Presleya.


Zadržite dijete u sebi

Dijalog među junacima Disneyevih priča bio je sinkroniziran na hrvatski, a pjesme su se mogle čuti kako na hrvatskom tako i na engleskom jeziku.

Posljednja priča na ledu bila je o "Petru Panu". Zvončica, Wendy, Michael, John i Petar Pan su letjeli iznad leda, ali isto tako izvrsno klizali. Od publike se također tražilo sudjelovanje pa ako su željeli oživjeti Zvončicu morali su pljeskati iz sve snage. Naravno, kad se male ruke slože sve se može te je Zvončica ustala otklizati još poneku piruetu.

Za kraj je vječni dječak Petar Pan pozvao prisutne neka zauvijek u sebi ostave dio koji ne smije odrasti jer će na taj način uvijek moći doživjeti čuda!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Obitelj

Baby Center nudi pregršt rješenja za zabavu i razvoj vaše djece tijekom ljetnih praznika.

Financije

Nakon uspješno završene akcije prikupljanja materijalne pomoći za Ivana Ferderbera iz Rijeke, organizator i humanitarac Bruno Lerotić nastavlja svoj dobrotvorni rad s novim obiteljima...

Darivanje

Kad Durrellovi više nisu mogli podnositi sivu englesku klimu, učinili su ono što bi svaka razumna obitelj učinila – prodali su kuću i preselili...

Obitelj

Dolaskom prinove život se okreće naglavačke za sve članove obitelji, osobito kada planirate jednu, a stignu dvije bebe, a malo stariji braco tek je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.