Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

FOTO: Disneyeve bajke na ledu

Spektakl "Disney on Ice" ponudio puno pjesme, plesa, šarenila i smijeha.

Najpoznatija plesna ledena priča "Disney on Ice" otplesala je svoju prvu večer u zagrebačkoj Areni. Dvorana nije bila u potpunosti ispunjena, ali je vrvjela veselim dječjim smijehom. Mališani su očito bili dobri te su zaslužili Božićni poklon u obliku bajki na ledu.

Spektakl je otvorila družina iz "Kralja lavova" koja je kroz nekoliko pirueta pretvorila mladog Simbu u vladara džungle. Vodiči kroz "Disney on Ice" bili su Minnie, Micky, Šiljo, Pajo patak i njegova draga Pata. Oni su nas nadalje uveli u priču o "Maloj sireni" koja se zbog ljubavi odrekla morskih dubina. Ipak svaka Disneyeva bajka ima sretan kraj pa tako i u ovoj na ledu dobro pobjedi zlo te zločesta vještica otkliže u nepovrat.

Na zagrebački led u veselom ritmu i šarenim kostimima izašli su protagonisti priče "Lillo i Stich". U njihov nastup osim klasičnog soundtracka ubačeno je nekoliko pjesama kralja Rock 'n Rolla, Elvisa Presleya.


Zadržite dijete u sebi

Dijalog među junacima Disneyevih priča bio je sinkroniziran na hrvatski, a pjesme su se mogle čuti kako na hrvatskom tako i na engleskom jeziku.

Posljednja priča na ledu bila je o "Petru Panu". Zvončica, Wendy, Michael, John i Petar Pan su letjeli iznad leda, ali isto tako izvrsno klizali. Od publike se također tražilo sudjelovanje pa ako su željeli oživjeti Zvončicu morali su pljeskati iz sve snage. Naravno, kad se male ruke slože sve se može te je Zvončica ustala otklizati još poneku piruetu.

Za kraj je vječni dječak Petar Pan pozvao prisutne neka zauvijek u sebi ostave dio koji ne smije odrasti jer će na taj način uvijek moći doživjeti čuda!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Zanimljivosti

Film Drevna mišologija, priča priču o mišici Patti koja ima velike planove i snove koje želi ostvariti.

Zanimljivosti

U kina napokon stiže spektakularna dugoočekivana morska avantura "Mala sirena” u distribuciji Blitz filma!

Trendovi

BÉBÉ brend je po prvi puta lansirao proizvod za bebe, koji se savršeno uklopio s imenom brenda.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.