Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Foto Gerila ostaje u Saxu

S izložbom je klub dobio novu dimenziju, tvrdi voditelj Saxa.

Prodajna izložba koncertnih fotografija Foto Gerila, autora Anastazije Vržine i Dejana Barića nije zatvorila svoja vrata 8. studenog kako je bilo planirano, već je Klub Sax odlučio zadržati „Foto Gerilu“ kao stalni postav do kraja sezone Kluba!

Uz to su Vržina i Barić i službeno Foto Gerilu postavili kao kompleksniji projekt koji će se baviti promoviranjem koncertne fotografije, glazbom, a naročito pronalaženjem novih, neafirmiranih, kvalitetnih bendova, koje će nastaviti predstavljati na otvorenjima novih postava Foto Gerile!

Uobičajeni bazni elementi koji se povezuju na otvorenjima izložbi koncertnih fotografija: izložba i svirka nekog izvođača u Foto Gerili su se uobličili u mnogo ambicioznijem obliku: osmišljen je čitav program događanja, uključeni su gosti i publika, band/izvođač je isključivo autorskog karaktera, još relativno nepoznat a koji se na otvorenju predstavlja široj javnosti te izdavačkim kućama. Otvorenje Foto Gerile u Sax-u je postiglo je dva uspjeha: oduševilo je sve prisutne kao show program te kao postav odličnih fotografija, te je tako na nagovor ljubitelja fotografije Izložba Foto Gerila postala prodajna iako prvobitno nije bila tako zamišljena.

A da je show zaista sve oduševio svjedoči i pun Sax! ponedjeljkom uvečer i riječi voditelja Kluba, Bojana Stanislava:

– Osoblje Kluba, gosti i ja smo oduševljeni konceptom Foto Gerile, kao i samim događanjem, a fotografije su toliko dobre da je Klub doslovce dobio novu dimenziju. Uvjerio sam autore da zadržimo postav Izložbe do kraja sezone u Sax-u, dakle do sredine svibnja iduće godine, što su oni spremno prihvatili, a nadam se da ćemo  događaj ponoviti i na otvorenju iduće sezone Kluba s novom postavom njihovih fotografija.

No, Klub Sax nije jedino mjesto gdje će se Foto Gerila održavati u 2010. godini: dogovori s novim klubom u Zagrebu za Foto Gerilu 2 su već u tijeku za u prvu polovicu godine, a zanimanje su pokazali i ljubitelji koncerata i fotografije iz susjednih zemalja.


Foto Gerila u SaxuClick to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Glazbena jutra su novi projekt čije su začetnice ravnateljica glazbene škole Glazbaonica Ljubav Petra Heisinger (ili kako ju djeca vole zvati – teta Nota)...

Zanimljivosti

Yamaha Music School pruža jedinstvenu mogućnost učenja i usavršavanja za sve one koji žele uštedjeti vrijeme, učiti u grupi, svirati i pjevati s bilo...

Zanimljivosti

Koliko puta smo u životu sreću i utjehu pronalazili u stihovima najdražih nam autora?

Zanimljivosti

Svjetski poznata glazbena škola Yamaha Music School Hrvatska, koja broji više od 500 polaznika iz Rijeke, Čakovca i Zagreba, snimila je Božićni medley, izvedbu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.