Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

FOTO: Humanitarna GALA revija

Poznati za dječju bolnicu u Klaićevoj na "Danima vjenčanja".

Večer na "Danima vjenčanja" bila je prepuna smijeha, veselja, raskoša i dobre volje.

Započela je s događajem intrigantnog naslova "Javna svadba by Marina Marinović". Program je vodio Davor Dretar Drele, a licitirale su se hrvatske poznate osobe. Među ostalima, glavom i bradom u ruke najboljeg ponuđača dao se i poznati hrvatski kantautor Rajko Dujmić. Naravno uz puno smijeha i dobre zabave.

Ipak, humanitarna GALA revija za Klaićevu bolnicu na Danima vjenčanja bila je središnji događaj prve večeri. Počelo je s pjesmom, nastupio je Robert Čolina, hrvatski pjevač koji inače živi u Njemačkoj.

Nakon pjesme slijedio je red vjenčanica, muških odijela i večernjih haljina. Nosili su ih manekeni i poznate osobe s estrade, sporta, malih ekrana i druge javne ličnosti.

Modeli su najprije uskočili u kreacije etno dizajnerice Mine Petre. Njene modele su nosile poznate hrvatske sportašice poput Sanje Ančić i Danijele Grgić.Borovec i Dujmić izmamili pljesak

Nakon toga su slijedili modeli Penelope i Nancy vjenčanica. Muške boje branili su Duško Modrinić i Miljenko Manjkas u Croata Festum muškim odijelima.

Iskazali su se i Krunoslav Borovec i Rajko Dujmić koji su nosili odijela Aristoteli Sitsiani.

Slijedile su prekrasne vjenčanice Ateljea Hera, Sposabella vjenčanica, salona Katjuška i studija Contesa Nera.

Jedne od poznatih modela bile su i HSP-ovka Ruža Tomašić te pjevačica Jelena Radan koje su zablistale u vjenčanicama Nikolina.

Za kraj je zapjevala Maja Blagdan, a sve prisutne je pozdravila i organizatorica  manifestacije "Dani vjenčanja", Dijana Pavković. Zahvalila se svima na odazivu za pomoć Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

FOTOGALERIJA: Večer na Danima vjenčanja

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica.

Zanimljivosti

Uspješno partnerstvo trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i Hrvatske gorske službe spašavanja nastavlja se četvrtu godinu zaredom. Iza njih su brojni uspješni projekti i akcije,...

Zanimljivosti

Pod utjecajem zapadnjačkog stila života i visoke razine stresa, imunosni sustav često daje neadekvatan odgovor što se u moderno doba prepoznaje već u dojenčadi,...

She Book Club

Djeci trebaju okruženja koja će im pružiti dovoljno mjesta za pojedinu aktivnost ili istraživanje pa mnogi teoretičari Reggio metode prostor nazivaju – trećim odgajateljem!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.