Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

FOTO: Otvoren ELFS dućan

Raskošne i svjetlucave modne kreacije.

Odjeću dizajnerskog dvojca Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice od sada možete kupovati i u njihovom butiku ELFS u središtu Zagreba. Iako kažu kako ne drže mnogo do toga da im krpice nose poznate javne osobe, nego je važnije da budu svima dostupne, na sinoćnjem otvorenju u Amruševoj 4 znana lica nisu izostala.

Popularnosti ELFS-a znatno je doprinijela iznimno uspješna suradnji sa Severinom, koja nerijetko upravo u njihovim kreacijama nastupa na svojim koncertima. Ona je sinoć navratila na otvorenje, no nije se dugo zadržala. Fotografirala se s dizajnerima, pregledala ponudu i krenula dalje.

Interijer novootvorene trgovine u Amruševoj ulici, koja se nalazi na mjestu negdašnje galerije, dizajneri su sami osmislili rukovodeći se idejom koja je osnova i njihovog modnog rukopisa. Osobine su mu ponajprije odvažni kolorit, poigravanje stripom i snažni retro utjecaj osamdesetih godina, koji se proteže gotovo kroz sve njihove kolekcije. Poznati su i po veoma  atraktivnim revijama.

Društveni događaj

Na otvorenju dućana bila je i voditeljica Nikolina Pišek. Stigla je bez pratnje Kristijana Curavića. Za razliku od nje manekenka Anita Dujić došla je u pratnji dečka Ivana Veljače, inače brata glumice i kolumnistice Jelene Veljače.

Naravno, događaj nije prošao bez modnih znalaca poput Tihane Harapin Zalepugin, vlasnice modne agencije Talia model i Nevena Ciganovića.

Raskoš nadahnuta Dinastijom

– Kolekcijom smo željeli pružiti iluziju raskoši i boriti se protiv recesije,- poručili su vlasnici butika, kreatori Tandarić i Šekuljica čija je kolekcija viđena na Cro-a-Porteru zapravo nadahnuta nekada popularnom TV sapunicom Dinastija.

Turobnoj i posrnuloj ekonomiji dizajneri su se suprotstavili šarenim i svjetlucavim kreacijama. Modna raskoš i bogatstvo, ipak nisu privukli političarke, sklonije jednostavnijoj odjeći. Ali, o njima se pričalo i to u kontekstu predstojećih predsjedničkih izbora. Tako, nakon što je Jadranka Kosor pokazala da efikasno barata s vrućim krumpirima porasli su izgledi za uspjeh predsjedničkim kandidatkinjama. S njima bismo barem imali dobru salatu, moglo se čuti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Raznih oblika i veličina, nova kolekcija prstenje brenda Mirio uz ženstvenost sadržanu na podlozi, čiji žičani uzorak uvjerljivo podsjeća na uvijek zanosnu čipku, nosi...

Fashion report

Vogue Adria bit će 29. po redu izdanje ovog slavnog magazina namijenjeno tržištima Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore.

Trendovi

Cipele za šetanje kroz snove pravi je opis za čizme s kojima imamo osjećaj kao da hodamo po oblacima.

Fashion report

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.