Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

FOTO: She.hr na Danima vjenčanja

Skinite svoju fotografiju s Dana vjenčanja.

Dragi posjetitelji portala She.hr i našega štanda na Danima vjenčanja,
kao što smo i obećali, evo vaših fotografija snimljenih u She.hr kutku na Danima vjenčanja. Fotografije su velikih dimenzija pa ih možete iskoristiti za ukrašavanje vašeg desktopa, ispis, dar i sve što vam padne na pamet. Za download morate biti registrirani na našem portalu i nakon toga se prijaviti s korisničkim imenom i lozinkom.
Nadamo se da ćete uživati u fotografijama i da vam je bilo lijepo družiti se s nama.

Vaš She.hr

UPUTA ZA DOWNLOAD FOTOGRAFIJA:

Kliknite download ispod fotografije koju želite skinuti. Otvorit će vam se fotografija u novom prozoru i tada je skidate kao i svaku drugu, tj. desnim klikom miša, a iz izbornika koji će se pojaviti odaberete "Spremi kao" ili "Save As", ovisno rabite li program na hrvatskom ili na engleskom jeziku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Jeste li razmišljali o tome koliko je pristojno koristiti fotoaparate ili mobilne telefone u takvim situacijama?

Celebrity

Velike vrućine kojima smo svjedočili ovog ljeta natjerale su nas da potražimo hlad, klimatizirani prostor ili osvježenje u moru.

Predstavljamo

Popodne u Nassfeldu provedeno je u ugodnom druženju ispred hotela Gartenkofel gdje su za hrvatske ambasadore, ali i domaće stanovništvo domaćini pripremili zabavu na...

Moda

Splitska dizajnerica Monika Sablić koja svoje kolekcije prikazuje na Fashion Weeku Zagreb i ove sezone snimila je kampanju za svoju novu kolekciju s jednom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.