Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
20.10.2015., Zagreb - Predstavljanje Franck Superiore cajeva u kavani Johann Franck.

Predstavljamo

Franck predstavio novu premium liniju čajeva Superiore Tea

Jedanaest jedinstvenih okusa oduševit će ljubitelje čaja raznolikih afiniteta.

Sve ljubitelje čajeva oduševit će vijest kako je Franck, najveći hrvatski proizvođač čajeva, predstavio svoju novu Franck Superiore liniju čajeva, dostupnu u kafićima i ostalim ugostiteljskim objektima. Riječ je o premium liniji čajeva koju odlikuje raznovrsnost okusa i najkvalitetniji sastojci, a rezultat je Franckove dugogodišnje tradicije i stručnih znanja u proizvodnji vrhunskog čaja kojem potrošači ostaju vjerni.

Kreirana za istinske ljubitelje čaja, Franck Superiore linija premium čajeva donosi 11 čarobnih okusa – biljnih (Aromatični šipak, Kamilica i med, Menta i Rooibos naranča), voćnih (Tropsko jutro i Ljetni san), zelenih (Sencha i Trešnjin cvijet) te crnih čajeva (English Breakfast, Crni Earl Grey i Darjeeling).

Uz Ivu Šulentić, s novom linijom premium čajeva sve je okupljene na predstavljaju upoznala Ines Umićević, brend menadžerica za kategoriju čajeva u Francku.
Naša nova premium linija čajeva kreirana je kako bi pružila pravi osjetilni doživljaj istinskim ljubiteljima čaja, koji u njemu uživaju i mimo sezone prehlada i gripe. Istraživanje koje smo proveli u suradnji s agencijom Hendal pokazalo je da hrvatski „čajoljupci“ vode posebnu brigu o zdravlju i zdravoj prehrani, a Superiore linija odgovor je na taj rastući trend.“ Uz to, naglasila je kako nova Superiore linija premium čajeva uvelike pridonosi afirmaciji Francka kao tržišnog lidera koji kreira nove trendove i kontinuirano podiže ljestvicu kvalitete.

Franck Superiore liniju čajeva odlikuje i raznovrsnost ponude, bogatstvo okusa te istovremeno maštovite i harmonične kombinacije sastojaka, s čime je prisutne pobliže upoznala Ivana Prstec, Franckov tehnolog razvoja za asortiman čajeva.

„U svakom od Superiore čajeva sadržani su isključivo najbolji sastojci – nježni listići i pupoljci te pažljivo birani komadići voća. Upravo visoka kvaliteta sastojaka svim ljubiteljima čaja jamči jedinstveni doživljaj. Zahvaljujući širini ponude – od „klasičnih“ crnih i zelenih čajeva raznolikog zemljopisnog podrijetla, preko aromatičnih biljnih čajeva do primamljujućih voćnih mješavina – svaki će čajoljubac u Superiore liniji zasigurno pronaći svoje omiljene okuse“, istaknula je.
Budući da je distribucija Franckovih Superiore čajeva već započela, u njihovim okusima već mogu uživati i posjetitelji kafića i ostalih ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske.

Više

Savjeti stručnjaka

Sve ljubitelje čaja svojim intenzivnim mirisima i okusima čiste prirode zasigurno će oduševiti biljni čajevi koje u ponudi ima EKOZONA, prvi hrvatski brend certificiran...

Zdravstveni karton

Otkad smo popile čaj od đumbira, više ne želimo piti kupovne čajeve

Savjeti stručnjaka

Kod suhog kašlja sluznica je iziritirana, ali zapravo nemate što iskašljati, a kod vlažnog ili produktivnog kašlja, nakupljena sluz u grlu i plućima traži...

Gastronomija

Menta pomaže kod tretiranja simptoma loše probave.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.