Fraulein Kink – stvoreno za užitke

Prije nešto manje od dvije godine dizajnerica Miss Nicole, spakirala je sve svoje stvari iz New Yorka i život u Velikoj jabuci zamijenila primamljivim ljepotama Berlina.

U nadi da će njene dizajnerske stvarčice nadopuniti prazninu berlinske modne scene, započela je s dizajniranjem i prodajom zanimljivih, erotičnih i pomalo kinky modnih dodataka koji oduševljavaju svojom vrhunskom izradom, ali i korištenim materijalima. 

Fräulein Kink ime je brenda koji mami provokativnošću i izazovnošću te dovodi u iskušenje svakog od nas da jedan takav komad i isproba u svoja četiri  zida, iako po riječima same dizajnerice, to i nije jedino mjesto gdje se njezini proizvodi mogu koristiti. Moćna i seksi žena je njena vječna inspiracija, a komadi koje dizajnira napravljeni su od najfinije čipke, satena, krzna i baršuna

Iako je možda na prvu teško za zamisliti da bi neke od njenih lisica ili maski uistinu mogli prošetati pred očima javnosti, zato nam ni najmanji problem nije predočiti neki od dodataka u intimi spavaće sobe. 

Radoznalost, seksualne igrice i požuda uvijek su dobrodošli gosti u svačijoj postelji, a kad se upotpune s pomalo drugačijim priborom, trenuci strasti zasigurno će duže trajati. 

Moramo priznati da je nama ova bogata ponuda toliko erotiziranih stvarčica probudila želju da već ovaj vikend provjerimo njihovu kvalitetu i van virtualnog svijeta.