Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Designed by Freepik
Designed by Freepik

Seks

Frejer ili vibrator? Pitanje je sad!

Obojica su vam draga, ali kada dođe trenutak istine, koga biste odabrali – frajera ili vibrator?

Jedan spava (hrče) do vas u krevetu, a drugi u noćnom ormariću. Obojica su vam draga, ali kada dođe trenutak istine, koga biste odabrali – frajera ili vibrator? Nećemo se raspisati o koronavirusu, izolaciji, samoizolaciji… Nećemo napisati ni kako je on niš koristi! Cijeli taj uvodni dio ćemo namjerno preskočiti! Kako u ključnim trenucima ne biste dvojili, odlučili smo vam pomoći. Evo nekoliko prednosti i mana vaša dva najdraža noćna prijatelja.

Prednosti vibratora

On zuji, ali uvijek ga možete ugasiti – ako vam smeta. Uvijek je spreman, samo mu morate tu i tamo promijeniti baterije. Higijena mu je osigurana – jer vi pazite na njega, a naravno znate da nigdje nije švrljao prošle noći. Vibrator ne ostaje dulje na poslu i ne sluša mamu – samo vas. Također, za vibrirajućeg ljubimca ne morate se depilirati te mu naravno ne morate ni kuhati. On ne traži od vas ništa osim baterije, a daje puno, punooooo više!

Prednosti frajera

Dečko vam može udijeliti kompliment i lijep osmijeh. On ima dobro tijelo i stražnjicu kakvu vibrator nikad neće imati. Nakon seksa će vas pomaziti te vam napraviti doručak i donijeti ga u krevet. (Hoće li???) On će s vama ići (opet) u kino, nositi vaš kovčeg i imati više nego nekoliko poteza u krevetu.

Mane vibratora

Vjerovali ili ne, vibrator se može pokvariti. Također, što ako trgovine ne rade, a vi nemate baterija, a veliko O baš bi vam lijepo došlo. Ništa, morate čekati otvaranje prvih trgovina. Vibrator je hladan i djeluje samo na jednom području.

Mane dečka

Eh sad, tu bi se dalo nabrojiti mnogo različitih stvari iz osobnih iskustava žena diljem svijeta. Ipak, dečka ćemo ovaj put suočiti samo s vibratorom, i to u krevetu kao areni za borbu. Dečko nije uvijek spreman, katkad misli samo na svoje zadovoljstvo. Kraj njega biste trebali biti savršeno sređeni i ispunjavati različite želje koje vam se baš i ne daju. Možda je najbitnija stvar što dečko ne može onoliko koliko vi želite te često radi krive stvari, a vi radi mira u kući šutite i čekate na orgazam iz noćnog ormarića.    

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Maštanje može biti itekako zabavno, a najbolja stvar je to što ništa nije zabranjeno i baš sve je moguće.

Horoskop

Ako vas zanima što astrologija kaže o tome kako vaša osobnost utječe na vašu omiljenu seks pozu, čitajte dalje.

Seks

Prema definiciji, fetiš je oblik seksualne želje u kojoj je seksualno zadovoljenje u velikoj mjeri povezano s određenim specifičnim i konkretnim objektom, komadom odjeće,...

Život u dvoje

Procjenjuje se da 40% do 50% brakova završi razvodom, stoga je uspostavljanje zdrave veze često lakše reći nego učiniti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.