Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Designed by Freepik
Designed by Freepik

Seks

Frejer ili vibrator? Pitanje je sad!

Obojica su vam draga, ali kada dođe trenutak istine, koga biste odabrali – frajera ili vibrator?

Jedan spava (hrče) do vas u krevetu, a drugi u noćnom ormariću. Obojica su vam draga, ali kada dođe trenutak istine, koga biste odabrali – frajera ili vibrator? Nećemo se raspisati o koronavirusu, izolaciji, samoizolaciji… Nećemo napisati ni kako je on niš koristi! Cijeli taj uvodni dio ćemo namjerno preskočiti! Kako u ključnim trenucima ne biste dvojili, odlučili smo vam pomoći. Evo nekoliko prednosti i mana vaša dva najdraža noćna prijatelja.

Prednosti vibratora

On zuji, ali uvijek ga možete ugasiti – ako vam smeta. Uvijek je spreman, samo mu morate tu i tamo promijeniti baterije. Higijena mu je osigurana – jer vi pazite na njega, a naravno znate da nigdje nije švrljao prošle noći. Vibrator ne ostaje dulje na poslu i ne sluša mamu – samo vas. Također, za vibrirajućeg ljubimca ne morate se depilirati te mu naravno ne morate ni kuhati. On ne traži od vas ništa osim baterije, a daje puno, punooooo više!

Prednosti frajera

Dečko vam može udijeliti kompliment i lijep osmijeh. On ima dobro tijelo i stražnjicu kakvu vibrator nikad neće imati. Nakon seksa će vas pomaziti te vam napraviti doručak i donijeti ga u krevet. (Hoće li???) On će s vama ići (opet) u kino, nositi vaš kovčeg i imati više nego nekoliko poteza u krevetu.

Mane vibratora

Vjerovali ili ne, vibrator se može pokvariti. Također, što ako trgovine ne rade, a vi nemate baterija, a veliko O baš bi vam lijepo došlo. Ništa, morate čekati otvaranje prvih trgovina. Vibrator je hladan i djeluje samo na jednom području.

Mane dečka

Eh sad, tu bi se dalo nabrojiti mnogo različitih stvari iz osobnih iskustava žena diljem svijeta. Ipak, dečka ćemo ovaj put suočiti samo s vibratorom, i to u krevetu kao areni za borbu. Dečko nije uvijek spreman, katkad misli samo na svoje zadovoljstvo. Kraj njega biste trebali biti savršeno sređeni i ispunjavati različite želje koje vam se baš i ne daju. Možda je najbitnija stvar što dečko ne može onoliko koliko vi želite te često radi krive stvari, a vi radi mira u kući šutite i čekate na orgazam iz noćnog ormarića.    

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Muškarci su konačno otkrili što zaista žele u krevetu, a to nisu isključivo intimni odnosi.

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.