Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

French Connection u jesenskom izdanju

Ženstvena kolekcija s daškom utjecaja muške mode.

French Connection kolekcija za jesen/zimu 2011. opet se igra ženskom siluetom. Osmisli su odjeću za dnevno i večernje izdanje, što se na slikama lako može razaznati, no ipak ne zahtjeva preveliku preobrazbu iz dnevne u večernju varijantu.
Baš kao što je u protekloj kampanji French Connection imao na svim reklamama ispisano I Am Woman i I Am Man, ovisno o kojoj kolekciji se radilo, tako bi slobodno moglo pisati i na predstojećoj. Ipak, to ne znači da su kombinacije univerzalne, jer koliko god se pomao u novoj kolekciji osjeti trendovski utjecaj muške mode, odjeća odiše ženstvenošću.Do ove kolekcije ćete teško doći u našim krajevima, ali ako se nađete na putovanju kraj dućana French Connection onda ćete barem znati što kupujete. Osim toga, ovu marku možete kupiti preko weba , a trenutno ima sniženja na dio asortimana do 75%, pa svakako provjerite ovdje ima li nešto zanimljivo za vas.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Fashion report

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.