Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Freywille – dodir radosti

Zašto kroz brojne FREYWILLE kolekcije doslovno struji osjećaj čiste radosti?

U novoj kampanji FREYWILLE  stavlja naglasak na ekspresivan i sentimentalno obojen opus svih svojih kultnih kolekcija čiji umjetnički dizajn opulentnih motiva dolazi iz inspiracije čistom radošću i najljepšim emocijama. Suptilna i lirska FREYWILLE sinteza tako maštovito utjelovljuje simbol žudnje za životom prožet impresijom mladenačkog zanosa i prirodne opuštenosti.

Olga Rubio-Dalmau fotografijama  esencijalne  estetike i ugodne  minimalističke  atmosfere  uspješno naglašava koloristični i umjetnički FREYWILLE govor. Osebujan, delikatan i profinjen, uz  boju kao osnovni izražajni medij,  FREYWILLE nakit  vjerno prenosi ljubav prema ekstravagantnoj kreativnosti  te strast kojom bečki umjetnici pristupaju stvaranju originalnog dizajna minuciozne izvedbe. Upravo je to i razlog zbog kojeg kroz brojne kolekcije doslovno struji osjećaj čiste radosti.

Fotografije iz nove kampanje 2015/16. potpisuje Olga Rubio-Dalmau, a model je prelijepa Kristina Perić, Artwork Studios u Beču.

Za više informacija o nakitu posjetite njihov butik u Zagrebu, Preradovićeva 2  ili FREYWILLE Online butik na http://shop.freywille.com/hr/.

 

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.