Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
FREYWILLE igre
FREYWILLE igre
FREYWILLE

0

FREYWILLE igre ljetnim modnim dodacima

Jedinstveni FREYWILLE koloristični motivi utjelovljuju najljepša slikarska platna te raskošnim bojama potiču vedrinu i dobro raspoloženje

Ako ste od onih koji se pri odabiru modnih dodataka odlučujete za komade koji nadilaze trendove te vam je važno da su oni vrlo osobni i imaju posebno značenje, sigurno ćete voljeti FREYWILLE umjetničke minijature od emajla. FREYWILLE potiče buđenje mladenačkog duha osvježavajućim dodirom ekstravagancije: nizovi voluminoznih narukvica, raskošno prstenje, dugački lanci s raznobojnim privjescima te nezaobilazne svilene marame koje možete nositi u kosi, oko vrata, na ruci ili kao odličan modni detalj na torbi.

FREYWILLE igre

Jedinstveni FREYWILLE koloristični motivi utjelovljuju najljepša slikarska platna te raskošnim bojama potiču vedrinu i dobro raspoloženje.  Atraktivni oblici ovog nakita dozvoljavaju brojne transformacije i načine nošenja. Tako će oni isti komadi koji su bili središnji dio razigranog ljetnog outfita, već u u jesen i zimu udahnuti potreban dašak elegancije i glamura dnevnim, poslovnim ili svečanim kombinacijama.

FREYWILLE igre FREYWILLE igre

Za više informacija o FREYWILLE nakitu te povlaštenim cijenama za odabrane umjetničke setove posjetite njihov butik u Zagrebu, Preradovićeva 2  ili FREYWILLE Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  i odigrajte FREYWILLE igre s njihovim modnim dodacima.

Pročitajte još

Dizajn

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka.

Zanimljivosti

Ako želite nekoga darovati ili razveseliti samoga sebe, razmislite o kvalitetnim privjescima s umjetničkom notom iz radionice domaćeg brenda – Zlatarne Dodić.

Trendovi

Kolekcija Goddesses Purpose inspirirana je poznatom uzrečicom „Preko trnja do zvijezda“ pa i sam dizajn nakita izgledom podsjeća na trnovite grane na čijim se...

Trendovi

FREYWILLE kolekcija nakita Hommage a Hundertwasser eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom...

Advertisement