Frizura čini čovjeka

Mnogi stilisti će reći kako je frizura početak svakog dobrog stajliga, isto tako loša frizura može upropastiti vaš savršeno usklađeni outfit.

Ako se sada trenutno gledate u ogledalo i znate o čemu vam govorimo, dan se još da spasiti! Pomoći ćemo vam da pronađete osobu koja će se pobrinuti za vašu kosu baš onako kako vi želite i zaslužujete.

Znamo kako je teško naći frizera koji vas u potpunosti razumije. Izlasci iz salona punih očiju suza ili razočarenje nakon što ste doma prvi put oprali kosu bit će stvar prošlosti.

Tim Frizerskog studia V&M čini mlada, inovativna i kreativna ekipa.

U salonu koji se nalazi u blizini Britanskog trga, u Nazorovoj 3 gdje se možete uvjeriti u kvalitetu njihove usluge.

Nema što ne mogu napraviti vašoj kosi; osim standardnih frizerskih usluga nude i ugradnju ekstenzija kose, intenzivne tretmane njege kose, klasično šišanje, moderno šišanje, muško šišanje, svečane frizure, bojanje kose, pramenove za kosu ili minival. Koriste proizvode Revlona i L'Oreal Inoa. Uskoro nude i uslugu make-upa!

Upoznajte ekipu!

Nada, vlasnica, majstor frizer, u svom dugogodišnjeg radu sudjelovala je na brojnim edukacijama ( L'Oréal, the styling academy, Paul&Mitchell itd. ).

Ivana, majstor frizer, vlasnica je brojnih edukacijskih diploma. Nastupala je na raznim frizerskim Eventima, radila je za Make over InMagazina Nove TV.

Martina, mala plava i Amina, kovrčava tamna, mlade su frizerke 'u usponu' koje svojim suvremenim i kreativnim idejama upotpunjuju ovu veselu družinu.


  Frizerski studio V&M poklanja kompletnu frizuru jednoj sretnoj čitateljici!

Nagradna igra traje na She.hr Facebook stranici od 8. ožujka do 15. ožujka 2013.

Kako biste osvojili ovu vrijednu nagradu, potrebno je:

1. Lajkati Facebook stranicu Frizerskog studija V&M i She.hr te se registrirati na web portalu She.hr
2. Biti kreativan i u komentar ispod naše slike napiši ŽELIM PROMJENU!
3. Sretnog dobitnika/dobitnicu objavit ćemo 18. ožujka 2013. pomoću Random.org aplikacije