Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Frizura moderne gejše

Gotham chignon – na pola puta između Brigitte Bardot chignona i rock&roll boba.

Ophélie Klère i François Alary na Pariškom tjednu mode predstavili su svoju novu kolekciju za Dévastée. "Stvari imaju značenje koje im date", kaže Ophélie Klère dok pokazuje svoje kreacije. "Na primjer limun. Neke on podsjeća na vitamin, a druge na gorčinu. Naš cilj s ovom kolekcijom bio je pokazati višestruka značenja. Ova je kolekcija poziv na maštanje".

Dévastée žena nikad ne zaboravlja klasične oblike koje tijelu nude potpunu slobodu, a to su rukavi iznad zapešća te crni i bijeli printovi. Dévastée se voli igrati s modnim dodacima koji mijenjaju siluetu i prizivaju apsurdno, umjetničko te razigrano.

"Počeli smo s lookom koji je izmislio Alexander McQueen, a onda smo ga potpuno preokrenuli kako bi izgledao mekše i ženstvenije", objašnjava Seb Bascle, frizer L'Oreal Professionnela. Tajna iza frizura inspiriranih gejšama vrlo je pažljiva i vješta manipulacija materijalima. Krajnji rezultat je mekan, upotpunjen vinilskom vrpcom te je veza s japanskom inspiracijom gotovo neprimjetna. Frizura je na pola puta između Brigitte Bardot chignona i rock and roll boba.Seb Bascle kreativac je koji voli umjetnost frizerstva više od svega na svijetu, voli sve što ima veze sa stylingom i oblikovanjem. Pun energije i učinkovitosti radi frizure za 19 modela uz pomoć samo četiri osobe. Pun je entuzijazma i uživa u izazovima koje dan donosi. "Look koji želimo postići spektakularan je, pun volumena i kontrasta", rekao je.Look nazvan Gotham chignon inspiriran je frizurom koju su nosile gejše. Maru mage tradicionalan je chignon kakav su nosile gejše. Napravljen je kao origami i izgleda kao vertikalni chignon, a najčešće se nosi s dodacima.Gejša look. Na zatiljku češljem izolirajte područje od 3-4 cm. Stavite transparentnu elastičnu traku na korijene te ispletite kosu kako bi se mogao napraviti čvrsti chignon. Ovo će biti baza za ostatak dužina. Pričvrstite ostatak kose za chignon te na isti način povucite ostatak kose kao da zamatate poklon.

Home-made modni dodaci. Izrežite traku lateksa široku oko 5 cm kako biste je zamotali iznad linije čela. Pričvrstite je na zatiljku pomoću ukosnica. Preko nje stavite vinilsku traku.1. Pružite volumen korijenu kose pomoću Tecni.art Volume Lift pjene. Njome ćete naglasiti volumen i zadržati pokret kose.

2. Učvrstite lakom Infinium. Infinium je idealan kada trebate mat završni učinak i jako učvršćivanje.

3. Strukturu postignite Volume Architect Tecni.art. Nanosi se unaprijed i djeluje vrlo slično laku za kosu. "Učvršćivanje I fleksibilnost koju nudi su nevjerojatni, a ne pojavljuje se učinak suhoće kao kod lakova za kosu", kaže Seb Bascle.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Krojač, prema prethodno kreiranom modelu, izrađuje odjeću i druge proizvode od tekstila, pletiva ili vlaknastih materijala.

Fashion report

Yvonne vas vodi u boutique Ivane Jurić gdje je odabrala nekoliko prekrasnih haljina, a mi smo ostali bez daha gledajući kreacije mlade dizajnerice.

Zanimljivosti

66% Hrvata izjavilo je da ovu godinu planiraju potrošiti istu pa i veću svotu novca na modu, u usporedbi s 2021. godinom.

Darivanje

Klompe su zadržale svoj prvobitni izgled, a danas se koriste u brojnim medicinskim ustanovama jednako kao i u kućnoj upotrebi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.