Frizure inspirirane uličnim stilom

Indola Professional dio je Henkel Grupe i jedan je od vodećih svjetskih dobavljača unutar frizerskog poslovanja. Preko 75 godina podržava nezavisne frizere te im nudi pametan, kvalitetan asortiman i inovacije koje najbolje odgovaraju potrebama tržišta. Dobro poznati međunarodni brandovi uključuju: Profession (boje), Innova (njega i styling) i 4+4 (profesionalne usluge). 

Za drugo izdanje Indola Smart Streetstyle kolekcije inspiraciju su dobili od top blogera iz 5 gradova na tri kontinenta (Peking, Los Angeles, Pariz, Helsinki i Berlin) kako bi u frizerske salone donijeli najbolje nove priče o stilu. U suradnji s njima definiran je svaki trend, zatim je njihov globalni ambasador Leonardo Rizzo upotrijebio svoju magiju kako bi pretočio te trendove u moderne i prekasne frizure i boje.

Koristeći neke revolucionarne nove tehnike kako bi dobio najmodernije efekte, kreirao je tri nevjerojatna izgleda za svaki od 5 trendova. Iz razloga što svaki od klijenata ima svoj stil, kreirani su izgledi koji odgovaraju različitim duljinama i bojama kose, od lepršave do ošišane, od ledene do crne. 

Denim Folk

Traper može biti sveprisutan, međutim način na koji se kombinira čini ga svježim svake sezone. Bez obzira nosio se prizemno i prljavo s ulice, usko i seksi, blještavo i narodno ili ukrašeno i prilagođeno – jedna stvar je sigurna, traper pruža svim stilovima beskrajne mogućnosti.

Ovaj trend predočava utjecaj 70-tih s detaljima folklora i detaljima čvrstog, urbanog, rančerskog stila. Od duplog trapera do ispranog, zemljanog, traper uvijek dolaze s određenim stavom. Kosi je dodana suvremena boja koristeći najnovije tehnike za look koji je duhovan, drzak i jak.

Inspiracijski blog: Streetgeist

Urban Trilab
 
Dugotrajna veza mode sa svime etničkim ponovno je osmišljena ove sezone predstavljanjem vibre koja je sva u moćnim siluetama i plemenskim teksturama. Stroge linije, kontrastne tkanine i sukobljeni dodaci zaokružuju sliku ovog fantastičnog izgleda. Frizura predstavlja beskompromisnu pobunu urbanog ratnika, s elegantnim linijama, grafičkim završecima, tamnim bojama i dramatičnim teksturama.

Etno uzorci savršeno zaokružuju izražaj dodataka – u koži, krznu, metalu i drvu za izgled koji prelazi sve kontinente u potrazi za inspiracijom i ručno rađenim detaljima. Nije za one slabog srca jer ovaj izgled predstavlja autohtonost kroz urbani objektiv, privlači pažnju, okreće glave i zaustavlja promet.

Inspiracijski blog: Hel-Look

Graphic Pop
 
Pop dolazi iz 60-ih s zanosnim slavljem svih grafičkih detalja, od vrckavih pruga do čiste geometrije, sve su to oštre siluete i određena doza dramatičnosti. Kao desetljeće koje je promijenilo način na koji živimo, čini se pravilnim da su 60-te nakon toliko dugo vremena izbivanja napokon dobile svoje mjesto.

Osuvremeniti 60-te je pravi izazov dizajnerima. Tako su se na nedavnim modnim pistama pojavile savršene smjene futurističkih cvjetnih oblika. Za nas, u 60-ima se radi o preciznosti šišanja i suvremenim tehnikama bojanja kako bi odgovarale bilo kojoj dobi.

Inspracijski blog: Stylites

Andro Mono
 
Dječak upoznaje djevojku u 7 jednostavnih nijansi koje su bezvremenske. S detaljima minimalizma 80-tih ovaj trend je androgen te tako se može nositi od visokih peta do urbanih planinskih cipela. Uvijek oštre, s pitanjima i gledajući vas pravo, Andro Mono djevojke znaju što žele i kako to dobiti.

Unisex oblici, kutni rezovi i stroge crte, Andro Mono redefiniraju seksi za odrasle androniste. Ne postoje stroga i brza pravila kod ovog trenda s obzirom da svako šišanje treba prilagoditi individualno osobi, za look koji sjaji suzdržanim seksipilom.

Inspiracijski blog: Easyfashion

Colour Clash
 
Boje i dalje zauzimaju prvo mjesto na modnim pistama te su promijenile ormare ljubitelja šarenoga. Ove sezone će dugo u trendu ostati jarke, živahne i sukobljene boje. Iako je intenzitet tajna, to je trend koji raste i ove će sezone evoluirati u duhu bezbrižnosti koji je karakterističan kod svih uzrasta.

Linije su blage, siluete čiste – u svakom trendu boja je glavna zvijezda – od privlačne indigo do živahne limete, vruće purpurno crvene do nijansi narančaste.

Inspiracijski blog: Glamcanyon