Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Frizure za mršaviji izgled lica

Neka kosa radi za vas.

Ako ste debeljuškaste i imate okruglo lice trebate biti dodatno oprezne prije pravljenja frizure iz snova. Pogrešan odabir može vam potpuno upropastiti izgled umjesto da ga poboljša. Idealno bi bilo da uvijek potražite savjet profesionalnih frizera (ali ne onih koji se vole bahatiti), ali i same možete primijeniti određena pravila koja će vam pomoći da frizurom postignete mršaviji izgled.

Prvo i osnovno, trebate naglasiti mršavije dijelove lica i sakriti dijelove koji su "teži", da se tako izrazimo. Iako se to nekima neće sviđati,, potrebno je imati relativno dugu kosu da bi stvar upalila. Osim toga, duga kosa vam može pomoći da odvratite tuđu pozornost s dijelova lica za koje ne želite da budu prvom planu. Kako biste istaknule kosu, ne bi bilo loše da je naglasite prirodnim bojama.Nemojte se raspištoljiti s nekakvim divljim nijansama jer se općenito one ne slažu s okruglim licima i krupnijom figurom. Ako imate viška masnoće u licu i na obrazima, pažljivo pustite nešto pramenova sa obje strane lica i prekrijte bucmaste obraze. Neki umetak za kosu, šnala ili bilo kakav dio accessoirea za kosu na prednjoj strani (obavezno svjetlije boje) također čini čuda u odvraćanju pozornosti s "loših" dijelova lica.

Ako imate visoko čelo, prekrijte ga šiškama kako bi vam lice izgledalo manje. Ako pak želite nositi puštenu kosu, potrudite se da napravite razdjeljak na jednoj strani jer će vam lice tada izgledati dulje. Nipošto ne smijete dopustiti da vam kosa razbarušena i "paperjasta" kao kad se osuši nakon pranja. Povećanjem volumena kose samo ćete dodati volumen licu.Naravno, ne vole sve žene dugu kosu. Ako ste vi među njima, onda se odlučite za bob frizuru duljine do brade. Opet, možete ostaviti i malo šiški na čelu sa strane kako biste skrenuli pozornost s lica na njih.

Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

NIVEA MagicBAR prva je certificirana linija prirodne kozmetike koja zadovoljava sve stroge smjernice standarda Ecocert® Cosmos Natural!

Trendovi

Doskočite bilo kojem kožnom problemu uz inovativne L'ADRIA čistače, koji osim dubinskog čišćenja kože, nude i dodatnu hidraciju, održavaju kožnu barijeru i smanjuju pojavu...

Savjeti i preporuke

U želji da lice dobro očistimo, nerijetko koristimo agresivne čistače i pretjeramo s umivanjem.

Duh i tijelo

Dobra vijest je da se, genetici usprkos, brzina metabolizma može potaknuti konzumiranjem određenih namirnica i tjelovježbom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.