Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Frizure za plažu

Ideje za seksi kosu na moru i suncu.

Ljeto je vrijeme kada smo opušteniji što se šminke tiče, ali to ne znači da nam je svejedno kako nam izgleda kosa. Frizure za plažu moraju biti jednostavne, ali otporne na vlagu i vrućinu, a da za njihovo stiliziranje ne treba mnogo vremena i proizvoda.

Valovita kosa, takozvani beachy waves, najpoželjnija je morska frizura, a izgleda dovoljno glamurozno i za večernji party.More i sol prirodno učvršćuju kovrče pa čak i cure koje imaju prirodno ravnu kosu mogu imati valove u kosi nakon izlaska iz mora uz pomoć pletenice.Pletenice su hit frizura ovog ljeta, praktične su i štite kosu, a nakon što se raspuste, kosa izgleda prirodno kovrčava.Ako ne želite cijelu kosu isplesti u pletenice, nosite ih kao detalj i ispletite samo jedan dio kose, primjerice na čelu ili samo sa strane.Svežite pletenicu nisko kod vrata. Ovakva punđa štiti kosu od štetnog djelovanja sunca i morske soli. Kako biste spriječili neuredan izgled kose, nabavite maramu u trendi bojama i svežite je oko glave ili u pletenicu.
Zaštitite kosu od sunca maramom koju možete nositi na raspuštenu kosu, ali i svezati je oko glave kada imate seksi punđu.Najpraktičnija frizura za plažu je punđa, koja je ljeti opuštena i seksi.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Kombinacija sunca, mora, soli, vjetra i klora, kojima je kosa intenzivno izložena preko ljeta, utječu na blijeđenje boje kose te “izvlače” vlagu iz nje...

Beauty report

Najbolji pripravci za problem suhoće, masnoće i perutanja.

Beauty report

Nokti na rukama rastu 3.5 milimetra mjesečno, a ako vam se čini da nije tako možda vam nedostaje vitamina.

Duh i tijelo

Stari Grci i Rimljani gradili su termalne kupke na obalama Sredozemlja i Atlantika, a grčki dramaturg Euripid je u petom stoljeću prije Krista napisao...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.