Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Froddo na police donosi personalizirane dječje tenisice

Nakon rebrandinga Frodda na police stiže nova kolekcija personaliziranih dječjih tenisica

Kako je lijepo biti dijete! Brand Froddo slavi dječju različitost lansiranjem novih tenisica jedinstvenih na hrvatskom tržištu koje se mogu oblikovati prema željama mališana. Zaista!? U “moje vrijeme” toga nije bilo….

Hrvatski proizvođač dječje obuće Ivančica predstavio je novu strategiju svoga branda Froddo kojom počinje pričati novu, zabavniju i zaigraniju priču. Rebranding je započeo pripajanjem varaždinskog Bambija Froddu, a nastavlja se predstavljanjem nove linije personaliziranih tenisica koje su rezultat ovog jednogodišnjeg procesa.

Nova brand strategija i novi vizualni identitet inspirirani su činjenicom da je svako stopalo, baš kao i svako dijete različito. S novim sloganom «Svaki korak je tvoja priča» Froddo slavi različitost djece i poručuje roditeljima da su djeca koja rastu izvan «kalupa» sretnija i ostavljaju upečatljivije otiske. Za novu brand strategiju zaslužna je agencija Brandoctor, dok su sestrinske agencije iz iste grupe Bruketa&Žinić OM i Brigada nastavile s implementacijom nove brand strategije.

Jesenska Froddo kolekcija kreirana je u suradnji s ortopedima, dječjim psiholozima i dizajnerima, ali i s roditeljima te branding agencijom. Cijela kolekcija prilagođena je uzrastu i anatomiji stopala te proizvedena na ekološki način bez štetnih tvari i spojeva kao što je Chrom – VI. Inspiraciju je pronašla u različitosti kojom se odlikuje svako dijete, pa je tako puna novih, zanimljivih i jedinstvenih detalja.

Najveća novost u ponudi Frodda su personalizirane tenisice koje djeca mogu oblikovati svojim crtežom i imenom. Uz svake tenisice djeca na poklon dobivaju flomaster za personalizaciju pozadine obuće čime se želi potaknuti dječja mašta i kreativnost. Flomasteri se lako brišu i omogućavaju mališanima ukrašavanje svojih najdražih tenisica koliko god i kako god žele.

Pročitajte još

Duh i tijelo

"Prijateljstvo se ne bira, ono biva tko zna zbog čega, kao ljubav", poznata je izreka velikana pisane riječi i književnika Meše Selimovića.

Obitelj

Promišljanje + akcija = sigurnost, osnovna je nit vodilja opsežnog Froddo vodiča o sigurnost djeteta.

Obitelj

Kad se radi o djetetu nije sve uvijek tako jednostavno.

Obitelj

Zabavne, a edukativne igre koje će zabaviti mališane dok ne stignete do odredišta

Advertisement