From Russia With Love na Elfs način

Reviju modnog dvojca Elfs možete pogledati u četvrtak, 18. listopada, u zagrebačkom Westgate Shopping city centru s početkom u 20h,u sklopu 20. sezone Cro A Portera.

Razigran i zabavan dizajnerski potpis modnog dvojca Elfs ostaje prepoznatljiv u svakoj sferi njihova rada pa tako i u modnim kampanjama koje uvijek iznova oduševe svojim originalnim, kreativnim i idejnim konceptom.

Ovaj put nova kolekcija jesen / zima 2012 / 13. bavi se tematikom Rusije i inspirirana je poznatim ruskim simbolima poput vodke, Putina i babuške te nosi naziv From Russia With Love. Osim haljina koje su postale njihov zaštitni znak, uvijek paralelno s njima radi se i casual kolekcija dnevnih odjevnih kombinacija. Upravo s Elfs-ima dnevne kombinacije dobile su novi izgled i obični T-shirt, trenirke ili pamučne haljine ukrašene prepoznatljivim ruskim simbolima dobivaju mladenački i moderan izgled.

Igrajući se logom svoga imena i prepoznatljivim ruskim simbolima apliciranim na T-shirt ili haljine Elfs casuala kombinacije postaju predmet želje svih željnih svježeg i urbanog izgleda. Igra logotipom i oversized printovi uvijek su iznova redefinirani i svaka nova kolekcija korak je dalje u osmišljavanju i redizajniranju vlastitog branda. Kolekcijom dominiraju ženske pamučne haljine s aplikacijama, trenirke, kaputi, jakne i nezaobilazni T-shirt oversized printova. Kolekcija je upotpunjena i zanimljivim modnim dodacima poput nakita i torbi.

Ni muškarci neće ostati zakinuti jer su Elfs i za njih pripremili cjelokupan look koji je svakome muškarcu potreban za ovu jesen. Zanimljive trenirke, jakne i omiljene T-shirtove upotpunit će dnevni look dok su hlače klasičnog kroja idealne za posao ili večernju varijantu. Kao pravi predstavnik Elfs generacije ovaj put ulogu muškog modela predstavlja Vladimir Vlada Vuksanović.

Kolekcija idealna za svaki dan zasigurno će naći put do svih kojima je udobnost s dozom Elfs estetike dovoljna za ljepši dan. Elfs modna priča uvijek ima sretan kraj. Za fotografije u kampanji je zaslužan Mladen Šarić, make-up je odradila Simona Antonović, za kosu se pobrinuo Ivica Palinić, a u ulozi modela se pojavljuje Vladimir Vuksanović i Ana Maria Cajner (Talia Model).