Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Frondi – zabava puuuuna okusa

Kad ti život da limune, Frondi je najbolji način da se njima i zasladiš. Oboji

Uz puuuuno zabave danas je predstavljen Frondinovi Krašev brend na tržištu, slatki prutić u kojem su se između dva vafla našli okusi za savršen užitak.

I hrskav i kremast i puuuun okusa, Frondi dolazi u pet neodoljivih varijanti. Okusima različiti, finoćom isti, jamčimo da s Frondijem uvijek dobivate – jer koji god prutić izvučete, pobijedili ste.

Krenimo s klasikom, nepogrešivim izborom, s onim s kojim uvijek igramo na sigurno. On se zove Frondi kakao, a dolazi u kombinaciji finog kakao punjenja i prrrrrrhkog, hrrrrrrrrrrskavog vafla.

Drugi na redu za predstavljanje je crno-bijeli svijet vafla s kakaom i nježnom mliječnom kremom, ime mu je Frondi kakao i mlijeko, a stvoren je za one koje privlače suprotnosti. Ovaj vafel ima čak 81 posto najukusnijeg kremastog punjenja.

Zastore otvaramo i za Frondi vaniliju, koji će na scenu stupiti s jakim adutom, aromom omiljenog začina vanilije koja se ne zaboravlja lako. I kako samo ime kaže: vanil…..i ja – jer jedno bez drugog jednostavno ne možemo.

Ovaj Frondi ti treba kad želiš podijeliti svoje omiljene prutiće s najboljim Frondićima. Radi se o Frondi nougatu puuuunom bogate kreme od lješnjaka koji će postati neizostavan član vaše ekipe, a i vama će podignuti rejting svaki put kad njime počastite ljude.

I za kraj, dovoljno je reći: kad ti život da limune, Frondi je najbolji način da se njima i zasladiš. Oboji svoj dan slatkom žutom bojom uz Frondi limun.

Iako se o u(o)kusima ne raspravlja, vjerujemo da će se o Frondiju itekako razgovarati. Kakva god debata bila, sigurno je da će svi naći svoj omiljeni okus i štapić na koji se uvijek mogu osloniti.

Police diljem Hrvatske već se puuuune finim Frondijima, a vaši vas primjerci već čekaju u trgovinama i Kraš bonbonnièreama.

Više

Duh i tijelo

3 savjeta za ekspresno putovanje u zemlju snova.

Gastronomija

Nove PreKrašne kolačiće skinite s polica vaših najbližih trgovina ili Kraševih Bonbonnièrea i stavite osmijeh na lice.

Gastronomija

Mirisan vrući napitak za hladne dane.

Gastronomija

Namaz je izdašnog čokoladnog okusa i izvrstan je dodatak palačinkama i drugim slasticama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.