GAP – prvi put u Hrvatskoj

U srijedu, 3. studenog 2010. GAP je brojnim uzvanicima i medijima predstavio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj koja se nalazi u novom Arena centru. Na prostoru od 800 m2 nalaze se odijeli za žene i muškarce, ali isto tako i Baby GAP te GAP Kids tako da će sve dobne skupine pronaći nešto za sebe.

GAP je opušten brend koji ne nameće trendove nego dopušta da kombiniranjem odjeće osobe same kreiraju svoj idealni izgled. Počevši davne 1969. u San Franciscu, GAP je izrastao u jedan od najvećih svjetskih brendova u kategoriji odjeće.

Otvaranje trgovine u Hrvatskoj je tim značajnije ako znamo da se u Europi GAP nalazi u još samo 7 do 8 država, pa je zagrebačka trgovina otvorena čak i prije one u Milanu koja se otvara krajem studenog.

Mnogi uzvanici iz javnog života su s velikim interesom razgledali odjevne kolekcije, te je svatko pronašao nešto po svom ukusu.

Od danas, kada su se vrata Arena Centra otvorila i za javnost, GAP je dostupan svim kupcima, koji su do sada morali posjećivati London i Pariz kako bi kupili odjeću ovog svjetski omiljenog i popularnog brenda.