Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Gavrilović proizvodi za Proizvod godine

U kategoriji mesa i ribe uključio se i naš Gavrilović koji je nominirao Gavrilovićev kulen nareske 80g, Čajnu paštetu u ovitku 100g i Sudžuk 400

Počeo je četvrti izbor za Proizvode godine prema glasovima čitatelja portala Žena.hr. U izboru sudjeluje više od 500 proizvoda podijeljenih u 27 kategorija, a pokrivaju većinu proizvoda široke potrošnje domaće i strane proizvodnje. U konkurenciji su isključivo novi, redizajnirani ili obnovljeni stari proizvodi koji su izašli na tržište nakon 1.6.2014. godine.

U kategoriji mesa i ribe uključio se i naš Gavrilović koji je nominirao Gavrilovićev kulen nareske 80g, Čajnu paštetu u ovitku 100g i Sudžuk 400g.

gavrilović

Čajna pašteta u ovitku 100g

Poznati okus Gavrilovićeve Čajne paštete u ovitku dozirano je na pakiranje od 100 grama. Praktično manje pakiranje u stogramskom ovitku pravi su izbor kao obrok prikladan za jednu ili dvije osobe.
Čajna pašteta u Gavriloviću se proizvodi već više od 50 godina po tradicionalnoj recepturi. Mesni sastojci obogaćeni su blagim začinima, a pašteta ima poseban, puni okus te izvrsnu mazivost.

Gavrilovićev kulen naresci 80g

Gavrilovićev kulen priprema se od najboljeg svinjskog i goveđeg mesa i biranih začina. Za fino odmjeren pikantan okus zaslužna je najkvalitetnija začinska crvena paprika. Kulen se hladno dimi na drvu bukve što zaokružuje njegov rafinirani okus s profinjenom notom dima. Moderno i praktično pakiranje Gavrilovićevog kulena svojim dizajnom prati ostale proizvode u asortimanu trajnih narezaka.

Sudžuk 400g

Sudžuk se priprema od biranog, visoko kvalitetnog goveđeg mesa koje u harmoniji s prirodnim začinima stvara jedan od najboljih Gavrilovićevih proizvoda. Sudžuk se tradicionalno dimi na drvu bukve i prirodno zrije oko 28 dana. Ujednačene je tamnije crvene boje, obogaćen blagim okusom češnjaka i protkan blagim mirisom dima. Gavrilovićev Sudžuk se proizvodi poštujući zahtjeve halal standarda. Na tržištu je sada dostupan u novom, redizajniranom i egaliziranom pakiranju od 400g.

Ne propustite

Gastronomija

Za početak sitni zalogajčići, finger food na slavonski način, još ukusniji ako su od crne slavonske svinje fajferice.

Predstavljamo

Nije iznimka nova 'JELI' kampanja parizera i hrenovki kojoj nisu odoljeli ljubitelji konkretnog griza Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi.

Video box 1

Redakcija She-a snimila je za vas video jednostavnog, ali najboljeg recepta za ukusnu uskrsnu šunku

Predstavljamo

Stiže novi nagradni val Mesne industrije Gavrilović "U poteza tri vozi se i ti!".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.