Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Ljepota

Gdje se krije nova tetovaža Miley Cyrus?

Pjevačica tetovirala nešto što nikada prije ne bi

Možda nije uspjela dospjeti na naslovnicu Voguea, ali ju je zato Rolling Stone dočekao raširenih ruku. Slavna pjevačica pojavila se na naslovnici časopisa koji nosi ime najdugovječnijeg rock benda čiji je zaštitni znak, kao i Miley, isplaženi jezik. To je odlučila proslaviti tetovažom i ponovno privući pozornost.

Miley Cyrus koja u posljednje vrijeme samo šokira javnost, ne posustaje. Na naslovnici Rolling Stone-a pojavila se, naravno, u toplesu, no tetovažu – ime časopisa- smjestila je na sasvim ‘bezazlenom’ mjestu – svojim stopalima.

“#rattatattat @RollingStone”,napisala je 20-godišnja pjevačica ispod fotografije svojih stopala s tetoviranim natpisom ‘ROLLING $TONE’, koju je podijelila na Instagramu.

miley rolling stone‘Ljudi tetoviraju svakakve gluposti.’, izjavila je Miley u intervjuu za spomenuti časopis. ‘Jeste li znali da Alec Baldwin ima istetovirane inicijale Hannah Montana. Ne, ustvari – Stephen Baldwin. Rekao je da je moj najveći obožavatelj. Rekla sam mu da moji najveći obožavatelji imaju tetovaže, pa je na rame istetovirao ‘hm’., otkrila je pjevačica kojoj je posveta poznatom časopisu prva tetovaža na stopalima. Inače ih na sebi ima skoro dvadeset.

miley tetovazeProšle godine na podlaktici je istetovirala citat iz govora Teddyja Roosevelta ‘Citizenship in a Republic’ iz 1910., dok je dio iz istog govora na podlaktici također ispisao i njezin bivši zaručnik Liam Hemsworth.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Melanija Cupek, novo je ime na zagrebačkoj sceni tetoviranja, koje stoji iza tattoo studija Black Orchid.

Drama Queen

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas?

Drama Queen

Je li drugačije uvijek najgore?

Zdravstveni karton

Istraživanje provedeno u SAD sugerira kako osobe s većim brojem tetovaža imaju snažniju reakciju imunološkog sustava organizma nakon izloženosti infekcijama, prenose strani mediji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.